Reserveer direct
Sauna entree Arrangement
DE NL

Keltische massage

Intens, energiek en weldadig

Een intensieve massage. Voor die momenten waarop je lichaam net iets meer aandacht vraagt. De Keltische massage staat voor krachtige, ontspannende strijkbewegingen. Een intense en vooral weldadige ervaring. Je zintuigen worden goed wakker en je voelt de energie door je lichaam stromen.

Meest gekozen

Keltische massage 50 min

50 minuten
  • intensieve massage
  • door strijkbewegingen wordt meer druk uitgeoefend dan tijdens een ontspanningsmassage
  • groot effect op je zenuwsysteem en op de doorbloeding.
Beautykamer

Dit doet de Keltische massage

Deze energieke massage vindt zijn oorsprong in een eeuwenoude, manuele techniek. Door strijkbewegingen wordt een druk uitgeoefend die net wat sterker is dan bij een ontspanningsmassage. De Keltische massage heeft daarmee ook een groot effect op het zenuwsysteem en op de bloeddoorstroming.

Natuurlijk ga je volledig ontspannen en genieten tijdens deze bruisende massage, maar energie speelt hier de hoofdrol. Heerlijk!

Intens, energiek en weldadig

Genieten doe je pas echt als je volledig ontspannen bent. Geestelijk én lichamelijk. Wil je graag even ontsnappen aan de alledaagse drukte en wat tijd voor jezelf nemen? Een Keltische massage bij Thermen Bussloo is precies wat je nodig hebt. Een intensieve massage. Voor die momenten waarop je lichaam net iets meer aandacht vraagt. Wat is een Keltische massage? Een Keltische massage is een krachtige, intensieve massage, geïnspireerd door een eeuwenoude, manuele techniek. Door middel van stevige strijkbewegingen wordt meer druk uitgeoefend dan tijdens een ontspanningsmassage. Een Keltische massage heeft dan ook een groot effect op je zenuwstelsel en op je doorbloeding. Na afloop voel je je als herboren; energiek en compleet ontspannen.

Intens ontspannen Een massage is pure weldaad voor lichaam en geest. De Keltische massage bevordert de doorbloeding, waardoor de afvalstoffen in het lichaam beter en sneller kunnen worden afgevoerd. De druk- en strijkbewegingen helpen de spieren ontspannen en je houding verbeteren. Daarnaast kan een massage ook helpen om geestelijk te ontspannen, stress te verminderen en beter te slapen. Je zintuigen worden goed wakker en je voelt de energie door je lichaam stromen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat regelmatige massages een positief effect op de bloeddruk hebben en zelfs het immuunsysteem versterken. Een Keltische massage is dus niet alleen een heerlijke manier om te ontspannen, het biedt ook een heleboel voordelen voor de gezondheid. Een intense en vooral weldadige ervaring. Ja, ik wil een Keltische massage ervaren! Een Keltische massage is een geweldige beleving. Wil jij dit ook graag ervaren? Onze professionele masseurs en masseuses nemen je graag onder handen. Reserveren kan bij ons zowel online als telefonisch.

Restaurant Intens

Schuif aan en laat je meenemen in de culinaire wereld van onze chefs. Proef en geniet van pure, lokale producten.

Dat wil ik beleven

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.