• Retreats

Intensieve massages

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze intensieve massages.

Sportmassage

Deze diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Hierdoor is je lichaam in staat om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. En daar maken je spieren dankbaar gebruik van. Ze herstellen sneller en voelen soepeler aan. Je voelt je fitter. Een sportmassage draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures.

aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

Thaise massage

Laat je meevoeren door een verkwikkende vorm van lichaamswerk, waarbij we je meenemen op een reis naar diepe ontspanning, hernieuwde energie én verlichting van spierspanning. De Thaise massage biedt een unieke ervaring, doordrenkt met eeuwenoude tradities en diepgaande helende praktijken.

AANTAL MINUTEN EN PRIJS
65 minuten
v.a. €99,95 p.p.

Detox Cupping Massage

Een intensieve massage die een ontgiftend en reinigend effect heeft op het lichaam. Dit komt door de krachtige en ontspannende strijkbewegingen in combinatie met wellnesscupping. Deze detox massage heeft een direct detox-effect op je lichaam. Je zintuigen worden wakker en je voelt de energie weer door je lichaam stromen.

aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

Intensieve massages

Je hebt een druk leven en bent altijd in beweging. Dat vraagt veel van jou en van je spieren. Die continue belasting of die verkeerde houding, kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een intensieve massage biedt verlichting en verzachting. Onze massuer gaat net wat specifieker te werk dan tijdens een ontspanningsmassage en oefent meer druk uit op de spieren. 

Een intensieve massage is een stevige, stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. Een sportmassage is niet alleen voor sporters. Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken.

Reserveer nu jouw heerlijke dagje ontspanning en kies jouw verwenmoment in stap 2 van de reservering. Wanneer kom jij weer genieten?

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Bussloo heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages (van ontspannend, tot meditatief of bijzonder intensief), een heerlijk Oosters hamam ritueel, of ga je voor de bijzondere werking van een lichaamspakking? Naast al dit lekkers is er ook aandacht voor je voeten bij onze pedicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of neem boek een van onze weldadige arrangementen.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.