Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Winterglow massage

Verwarmde stenen én de zachte handen van onze masseur. Een heerlijke en ontspannende combinatie, júist voor deze koude wintermaanden. De Winterglow massage is een verrassende en intense ervaring, waarbij je geniet van een ontspanningsmassage, een manuele massage én de fijne warmte van de stenen op jouw huid. Samen een weldaad voor je lichaam!

Winterglow Massage

50 minuten
  • Een massage voor de gehele achterzijde van het lichaam
  • Ervaar de ontspannende werking van verwarmde stenen
  • Een manuele massage met ontspannende en intensieve grepen
  • Inclusief een heerlijke hoofdmassage

Dit doet een Winterglow massage voor jou

Een weldadige en diep ontspannende combinatie. Onze Winterglow massage is een geweldig cadeau voor jezelf. Zeker in de winter geeft deze massage je zo’n goed én vooral warm gevoel. Geniet van een fijne ontspanningsmassage. Voel hoe de warme stenen zachtjes op de achterzijde van je lichaam drukken. En, geniet van de natuurlijke olie die onze masseur gebruikt tijdens jouw massage. Je ervaart continue straling van warmte, door je huid en diep in je lichaam. Heerlijk voor je spieren, goed voor jou!

De combinatie van verschillende massagetechnieken in deze Winterglow behandeling zorgen naast een ontspannende werking, óók voor het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van je bloedcirculatie. Samen met de manuele massage die de masseur jou geeft – met extra focus op de intensieve groepen als rug, armen, benen, nek en schouders -, wordt je lichaam ontgift en gereinigd. Het resultaat? Soepele spieren, een hoofd vrij van gedachten en een energiek en herboren gevoel!

De kracht en warmte van stenen

Speciale stenen, met een zacht oppervlak en een aangename warmte van ongeveer 40-45 graden. De combinatie van de warmte en het gewicht van de stenen zorgt voor een ontspannende werking op je lichaam. Met een ontspannen en fijn ‘loom’ gevoel als resultaat. Omdat deze stenen een dichte structuur hebben, houden ze de warmte langer vast en geven ze deze langzamer af. Samen met de ontspannende en manuele massage én de afsluitende hoofdmassage is deze Winterglow massage puur genieten op een koude dag!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.