• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Exclusieve massage

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze unieke massages.

Excellente massage

Wat heb jij vandaag nodig? Iets meer druk? Of juist een beetje aandacht schenken aan je nek en schouders? Onze masseurs zijn ware experts en kennen de kneepjes van het vak. Kies voor onze Excellente massage, dan word je in de watten gelegd met een persoonlijke én perfecte massage die aansluit bij wat jouw lichaam vraagt.

Aantal minuten en prijs
65 minuten
€94,95 p.p.

Lomi Lomi massage

Een heerlijke zomerse massage met kokosolie in Hawaïaanse sferen. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude techniek die je spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en je zintuigen stimuleren. Luister naar de vrolijke Hawaïaanse muziek en ga op korte vakantie. Na deze massage voel je je fris, ontspannen en herboren.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.
65 minuten
€89,95 p.p.

Ayurvedische massage

Door de lange en langzame massagebewegingen kom je in een diepe ontspanning. Daardoor glijden stress en vermoeidheid van je lichaam. De Ayurvedische massagetechnieken hebben een gunstige invloed op je weerstand, lymfesysteem en bloedsomloop.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.
65 minuten
€89,95 p.p.

Mindfulness massage

Stap even uit je hoofd, laat je gedachten voor wat ze zijn. Tijdens een Mindfulness massage brengt onze masseur je weer in contact met je lichaam. Door de aanraking ben je helemaal in het nu en ervaar je het huidige moment. De weldadige bewegingen en zachte druk van de massage maken je bewust van je lichaam.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.
65 minuten
€89,95 p.p.

Body & Soul 5 Elementen Massage

Brengt lichaam, geest en ziel weer in balans. Uniek ontwikkeld door de oprichtster van Thermen Bussloo samen met onze massage-experts. Een massage gebaseerd op één van de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht óf ether

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.

Energetische behandeling (Reiki)

Een Energetische behandeling is erop gericht positieve levensenergie (Chi of Ki) je lichaam in te laten stromen, waarbij de behandelaar die energie overbrengt door middel van handoplegging.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.

Oosterse Klankmassage

De tonen en trillingen van Tibetaanse klankschalen zorgen voor een extra diepe ontspanning in het lichaam.
Dit in combinatie met diverse oosterse instrumenten nemen we je mee op een heerlijke droomreis door Tibet, India, China en Japan.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.

Chakra Balancing

Tijdens deze Chakra Balancing behandeling worden de 7 chakra's gestimuleerd en in balans gebracht. Hierbij wordt gewerkt met specifieke etherische oliën van de chakra’s, kristallen, toonvorken en klankschalen. En is inclusief een korte rug massage, dit heeft een positief effect op de energiestroom in je lichaam.

Aantal minuten en prijs
65 minuten
€89,95 p.p.

Magnesium Massage

Geef je lichaam en geest een ontspannen én gezond cadeau: geniet tijdens jouw dagje thermen van een magnifieke magnesium massage. Onze masseurs verwennen jouw huid met fijne en effectieve magnesium producten die tot diep in de huid én in de bloedbanen treden.

Aantal minuten en prijs
65 minuten
€89,95 p.p.

Exclusieve massages

Exclusief door Thermen Bussloo ontwikkelde massages. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Bussloo is het allemaal mogelijk.

Reserveer nu jouw heerlijke dagje ontspanning en kies jouw verwenmoment in stap 2 van de reservering. Wanneer kom jij weer genieten?

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Bussloo heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages (van ontspannend, tot meditatief of bijzonder intensief), een heerlijk Oosters hamam ritueel, of ga je voor de bijzondere werking van een lichaamspakking? Naast al dit lekkers is er ook aandacht voor je voeten bij onze pedicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of kies voor een van onze weldadige arrangementen.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.