Reserveer direct
Sauna entree Arrangement
DE NL

Anti stress massage

Vaarwel stress en drukte van alledag

Even tot rust komen en je helemaal ontspannen. Juist in onze drukke bestaan is dat iets om naar uit te kijken. Onze anti stress massage is jouw moment voor jezelf. We richten ons volledig op die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn: rond je nek en schouders. Maximale ontspanning en een heerlijke aanvulling op jouw saunadag.

Anti stress massage

35 minuten
  • Ontspannende massage van schouders en nek
  • Geniet van het effect van een hoofdhuidmassage
  • Kan hoofdpijnbestrijdend werken

Dit doet de anti stress massage voor jou

Stress, spanning en vermoeidheid ervaren we allemaal. Onze levens zijn vaak druk en hectisch. We vergeten dan wel eens om goed voor onszelf te zorgen. Met gespannen spieren, hoofdpijn, klachten in nek en rug of soms zelfs spijsverteringsproblemen tot gevolg. Met onze anti stress massage kom je tot jezelf en in balans. De anti stress massage is gericht op je nek en schouders. Je voelt de spanning en drukte van alledag uit deze zones stromen. Daarmee ontspant je hele lichaam. En je hoofd. Want de fysieke massage werkt direct door op je geest. Eigenlijk zetten onze masseurs je gedachten even op stil.

Deze gerichte massage heeft een positief effect op je hele lijf: een betere doorbloeding, blokkades in nek en schouders verzachten en verminderen, je voelt je energieker én meer ontspannen. Heerlijk dus om je dag in de Thermen mee te starten, even te onderbreken of af te sluiten. Eigenlijk heerlijk op elk moment.

Restaurant Intens

Schuif aan en laat je meenemen in de culinaire wereld van onze chefs. Proef en geniet van pure, lokale producten.

Dat wil ik beleven

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.