Reserveer direct
Sauna entree Arrangement
DE NL

Harsen

De manier van ontharen.

Lycon Precision waxing is de manier van ontharen. Deze wax op basis van natuurlijke ingrediënten zorgt voor een super glad en langdurig haarvrij resultaat. Haar vanaf 2 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring.

Onze harsbehandelingen

Oksels

15 minuten

Harsen bikinilijn

25 minuten

Deel van de rug

25 minuten

Onder- of bovenbenen

35 minuten

Gehele rug

35 minuten
  • Harsen van je gehele rug

Onder- en bovenbenen

50 minuten
  • Harsen onderbenen
  • Harsen bovenbenen

Een gladde en zijdezachte huid

Vrouwen én mannen willen een gladde en zijdezachte huid en stellen daarom steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Thermen Soesterberg gebruikt de crème de la crème onder de waxen. Boek nu je Lycon wax behandeling!

Let op: Voor een optimaal resultaat, dienen de haartjes bij de eerste harsbehandeling langer dan 2 mm te zijn.

Lycon Precision Waxing

Maak kennis met Lycon, de crème de la crème onder de waxen! Het assortiment van dit Australische merk levert superieure resultaten en wordt wereldwijd in de beste spa’s en beauty salons gebruikt.

De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en verrijkt met aromatische oliën. Dit maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. De hars kan op een relatief lage temperatuur worden gebruikt. Haartjes vanaf 2 millimeter worden moeiteloos verwijderd. Je profiteert van een verzorgende, hydraterende behandeling voor extra comfort, zelfs op de meest gevoelige huid. Het resultaat is een supergladde, langdurig haarvrije huid. 

Harsen, hoe lang blijven haren weg?
Bij harsen worden de haartjes van het behandelde gebied helemaal uitgetrokken. De haarwortel moet dan opnieuw een haartje gaan maken, waardoor je huid aanzienlijk langer glad blijft dan bij scheren. De haartjes groeien ook veel zachter en fijner terug dan bij scheren.

De haartjes die geharst zijn, blijven rond de drie tot vier weken weg. Maar haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment van je harsbehandeling bevindt een deel van de haartjes zich in de rustfase. Die haartjes zijn dan niet zichtbaar en worden dus ook niet uitgetrokken. Deze haartjes kunnen eerder boven het huidoppervlak uitgroeien dan de haartjes die wel geharst zijn. Dat is de reden dat je na je eerste harsbeurt vaak eerder weer stoppeltjes voelt. Als je je echter vaker laat harsen, geniet je langer van een gladde huid.

Ja, ik wil een behandeling boeken!
Harsen is een van de meest populaire ontharingsmethodes, zowel voor vrouwen als voor mannen. Neem geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit en boek vandaag nog je Lycon wax behandeling bij Thermen Bussloo.

Maak een keuze.