• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hamam

Ultiem oosterse massage en reinigingsritueel

Treed binnen in ons oosterse badhuis en geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Honderden jaren geleden wisten ze daar al precies wat genieten was. En dát gevoel kun je zelf beleven, hier in Thermen Bussloo. Een hamamritueel is een combinatie van een scrub en massage met olijfzeep. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze sfeervolle hamam. Word je blij van. Echt!

Hamam Luxe

50 minuten
  • Traditionele scrub van het lichaam
  • Heerlijk zeepritueel
  • De voor- en achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  • Inclusief wassen van de haren

Wat ervaar je?

Onze ervaren hamam experts kennen elke stap van een authentieke hamamritueel. En dat merk je. Een bezoek aan de hamam begint altijd in ons oosterse badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel.

Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak (Hamam masseur) een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water. Het hamamritueel wordt afgesloten met Turkse thee en lokum (Turks fruit).

Ervaar het zelf

Kies voor een basis hamamritueel of voor een van onze langere en meer uitgebreide rituelen, waarbij ook je hoofd en voeten worden meegenomen en je haren worden gewassen.

De hamam is een heerlijke, intense beleving voor lichaam en geest. Reserveer een hamamritueel tijdens je bezoek aan Thermen Bussloo en laat je verrassen door dit authentieke ritueel.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

bekijk meer

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Bekijk meer

Maak een keuze.