Ontspan, float en geniet

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

Ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hamam & Rasul

Ontdek meer over deze twee Oosterse unieke rituelen en ontdek jouw favoriet.

Hamam behandeling

Een hamamritueel is een ultieme oosterse massage en reinigingsritueel, een combinatie van een scrub en massage met olijfzeep. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze sfeervolle hamam. Word je blij van. Echt!

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€72,95 p.p.
65 minuten
€87,95 p.p.

Rasul beleving

Stap binnen in de wereld van 1001-nacht en beleef een eeuwenoude traditie uit het Midden-Oosten. Waan je in oosterse sferen in één van de meest exclusieve en sfeervolle ruimtes bij Thermen Bussloo. Een heerlijk scrubritueel met minerale klei en Marrokaanse Arganolie. 

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€27,95 p.p.

Hamam behandeling

Onze ervaren hamam experts kennen elke stap van een authentieke hamamritueel. En dat merk je. Een bezoek aan de hamam begint altijd in ons oosterse badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel.

Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak (Hamam masseur) een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water. Het hamamritueel wordt afgesloten met Turkse thee en lokum (Turks fruit).

bekijk

Rasul beleving

Neem plaats in de prachtige Rasulruimte en laat je meenemen in het verhaal van de Berber bevolking en hun tradities. 

Je begint dit ritueel met een heerlijke scrub van Marokkaanse Argan olie. Hierna smeer je jezelf in met natuurlijke minerale klei en neem je plaats in onze Rasulruimte. De stoom uit de Rasul houdt de klei vochtig en de krachtige werkstoffen blijven daardoor hun werk doen. De combinatie van klei en stoom verwijdert afvalstoffen, vuil en dode huidcellen en geven je lichaam daar goede mineralen voor terug. Een weldaad voor je huid.

Terwijl je onder de fonkelende sterrenhemel zit, word je verrast met een heerlijke geurbeleving en is het alsof je de warme woestijnwind op je huid voelt. Een warme douche zal de klei vervolgens van je lichaam spoelen. Tot slot verzorg je je gezicht met verfrissend rozenwater en voed je je huid met een Argan body créme. We sluiten deze oriëntaalse reis af met een heerlijk kopje Turkse thee met lokum.

Exclusief voor maximaal acht personen per ritueel.

bekijk

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.