• Retreats

Gezichtsbehandelingen

Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen

Babor gezichtsbehandeling

Gun je huid precies datgene wat nodig is; liefdevolle aandacht en de perfecte verzorging voor een gezonde en frisse uitstraling. Geniet van een uitgebreide reiniging, een fijne massage van gezicht, schouder, nek en decolleté én sluit af met een voedende serum of masker.

varianten en prijzen
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Babor D-stress gezichtsbehandeling

Een unieke combinatie van een ontspanningsmassage (van de achterzijde van je lichaam) en een weldadige gezichtsbehandeling. Pure ontspanning en verwennerij. Bovendien gezond voor je lichaam én goed voor je huid.

varianten en prijs
50 minuten
v.a. €79,95 p.p.
65 minuten
v.a. €94,95 p.p.

Babor anti-aging gezichtsbehandeling

Keer de klok om met deze huidverjongende behandelingen – al te boeken vanaf je 30e levensjaar. Een ware vitaliteit-impuls voor de huid die wat extra liefde en aandacht kan gebruiken. Een diepe reiniging, een verfrissende serum, een intens verzorgend masker…

varianten en prijs
50 minuten
v.a. €84,95 p.p.
65 minuten
v.a. €99,95 p.p.
NIEUW!

Babor excellent gezichtsbehandeling

Individueler kan huidverzorging niet zijn. Wat heeft jouw huid nodig? Tijdens de excellente gezichtsbehandeling word je in de watten gelegd met een pure, persoonlijke én perfecte gezichtsbehandeling op maat.


varianten en prijs
65 minuten
v.a. €99,95 p.p.
80 minuten
v.a. €119,95 p.p.

Gezichtsbehandelingen

Een stralende huid, een goed gevoel. De gezichtsbehandelingen bij Thermen Bussloo zijn een cadeau voor je huid, en voor jezelf. Ontdek de fijnste behandelingen, boek zo’n verwenmoment en straal!

Maak je dagje thermen compleet en boek één van onze gezichtsbehandelingen.

Beauty centrum

In het prachtige beauty centrum van Thermen Bussloo heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages (van ontspannend, tot meditatief of bijzonder intensief), een heerlijk Oosters hamam ritueel of ga voor de bijzondere werking van een lichaamspakking. Naast al dit fijns is er ook aandacht voor je voeten bij onze pedicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen. 

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of neem boek een van onze weldadige arrangementen.

Wist je dat...

Onze beautyspecialisten werken met de heerlijke producten van Babor? En dat je deze ook thuis eenvoudig kunt bestellen? Dat doe je via onze online shop.

Bekijk onze webshop

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.