Reserveer direct
Baden entree Sauna entree
Voucher verzilveren
Heb je een voucher?
DE NL

Zwangerschaps- massage

Alle aandacht en ontspanning. Voor jou.

Een heerlijke massage met Ayurvedische invloeden. En vooral ook een welkome massage, voor jou. Want je zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar soms ook best pittig. Zeker voor je lichaam. Neem daarom even tijd voor je lichaam en voor jezelf. Welverdiend, dachten wij zo.

Zwangerschapsmassage

50 minuten
  • Heerlijk ontspannend
  • Verhoogt je lichamelijke én mentale gezondheid
  • Het kan veelvoorkomende klachten als spier- en bekkenpijn verminderen

Dit doet de Zwangerschapsmassage voor jou

Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam, dat is het doel én effect van deze zwangerschapsmassage. Want juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert, liggen en slapen gaat gaat minder makkelijk. Je zwangerschap heeft ook invloed op je bloedsomloop. Veel voorkomende klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten en kramp in de kuiten. Ontspannen is naast fijn dus zeker ook nodig.

Een zwangerschapsmassage kan verlichtend werken en geeft je naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Dat ervaar jij én dat ervaart je kindje. Goed om te weten: deze massage is los te boeken. Dus ook zonder sauna-entree kun je genieten van een fijn moment voor jezelf.

Wat is een zwangerschapsmassage?
Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die speciaal is ontworpen voor zwangere vrouwen. Tijdens deze massage lig je comfortabel op je rug of soms op je zij, met een optimale ondersteuning voor je hele lichaam. De gebruikte technieken zijn volledig aangepast op de veranderde verhoudingen van je organen. Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam, dat is het doel én effect van deze zwangerschapsmassage.

Restaurant Intens

Schuif aan en laat je meenemen in de culinaire wereld van onze chefs. Proef en geniet van pure, lokale producten.

Dat wil ik beleven

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.