Reserveer direct
Baden entree Sauna entree
Voucher verzilveren
Heb je een voucher?
DE NL

Intensieve massages

Zorg voor je spieren

Goed voor je spieren, goed voor jou. Een sportmassage verbetert direct de conditie van je spieren. Een uitkomst bij sportblessures.

En pure ontspanning voor spieren die door vermoeidheid, stress of overbelasting wat extra aandacht en zorg nodig hebben. Een stevige massage voor iedereen dus.

Dit doet de sportmassage voor jou

Je hebt een druk leven en bent altijd in beweging. Dat vraagt veel van jou en van je spieren. Die continue belasting of die verkeerde houding, kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een sportmassage biedt verlichting en verzachting. Onze sportmasseur gaat net wat krachtiger te werk dan tijdens een ontspanningsmassage en oefent meer druk uit op de spieren. Ook gebruikt hij andere, stevigere grepen.

Een sportmassage is een stevige, stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. Maar een sportmassage is niet alleen voor sporters. Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage biedt dan uitkomst. En ontspanning!

Deze diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Hierdoor is je lichaam in staat om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. En daar maken je spieren dankbaar gebruik van. Ze herstellen sneller en voelen soepeler aan. Je voelt je ontspannen en fitter. Een sportmassage draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures.

Boek je de 50 of 65 minuten versie van deze massage? Dan masseert onze sportmasseur jouw hele lichaam. Bovendien is er ruimte om extra aandacht aan je klachten of probleemgebieden te geven. Na de massage merk je dat de klachten voelbaar minder zijn. Je zit een stuk lekkerder in je vel. En in je spieren!

Ja, ik wil een sportmassage boeken!
Gun jezelf en je spieren een sportmassage en reserveer vandaag nog een plekje bij Thermen Bussloo.

Restaurant Intens

Schuif aan en laat je meenemen in de culinaire wereld van onze chefs. Proef en geniet van pure, lokale producten.

Dat wil ik beleven

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.