DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Aufguss WM

Beleef de beste aufguss shows ter wereld!

Van 12 t/m 18 september vindt het Aufguss WM plaats in het splinternieuwe Sauna Theater van Thermen Bussloo. Wil jij erbij zijn als de beste saunameesters ter wereld strijden om de titel?

12 t/m 18 september 2022: Wil jij er bij zijn?

Arrangementen

Speciaal voor het Aufguss WM hebben we een paar leuke arrangementen voor je samengesteld. Wil je één dag genieten van de beste shows? Of wil je de hele week niets missen? Lees dan meer over onze arrangementen!

Het Aufguss WM programma 2022

Maandag

€79,95 p.p.

Openingsceremonie & een dag bomvol shows

Dinsdag

€89,95 p.p.

Voorrondes

Woensdag

€89,95 p.p.

Voorrondes

Donderdag

€89,95 p.p.

Voorrondes 

Vrijdag

€99,95 p.p.

Voorrondes 

Zaterdag

€109,95 p.p.

Aufguss WM Finale

Zondag

€89,95 p.p.

Showopgietingen van de  Aufguss WM 


NIEUW bij Thermen Bussloo: Het Saunatheater!

Tijdens het Aufguss WM 2022 zullen de unieke shows voor het eerst in ons nieuwe Saunatheater plaatsvinden. Nu nog in aanbouw, maar tijdens het Aufguss WM klaar om de beste saunameesters van de wereld te ontvangen én hun opgietingen en verhalen tot leven te brengen. Het belooft een unieke plek te worden, waar jouw zintuigen op elke niveau worden geprikkeld. Met licht- en geluidsshow en een led-scherm van meer dan 4,5 meter breed nemen we je mee naar nieuwe werelden en dimensies. Dit is ontspanning van een heel ander niveau!

Aufguss WM tickets

Op zondag t/m donderdag heb je toegang tot alle Aufguss WM shows. Op vrijdag en zaterdag ontvang je 8 Aufguss WM tickets, op basis van beschikbaarheid. 

 

Wat is het Aufguss WM?

Op het Aufguss WM strijden de beste saunameesters ter wereld tegen elkaar met spectaculaire opgietshows om de titel "Aufguss Wereldkampioen". Alle saunameesters worden door een internationale jury beoordeeld op diverse aspecten zoals thema, geuren/dosering en techniek. Er zijn twee categorieën: Individueel en Team. In de individuele categorie presenteert één saunameester alleen zijn opgietshow. Zoals de naam al doet vermoeden, richt de teamcategorie zich op twee saunameesters.

We kunnen de beschikbaarheid van jouw VIP-tickets alleen garanderen tot 10.00 uur op de dag van bezoek. Ons advies: kom op tijd zodat je niets hoeft te missen van dit mooie evenement.

Wat is een thema opgieting?

Tijdens een opgieting giet een saunameester water met etherische oliën op de hete kachel. Door het wapperen met een handdoek wordt de warmte verspreidt in de saunacabine. Door deze luchtstroming wordt het isolerende luchtlaagje rondom de huid doorbroken en voelt de temperatuur in de sauna extra hoog. Een klassieke opgieting duurt zo’n 15 minuten. Tijdens Aufguss WM worden thema-opgietingen uitgevoerd. Dit is een opgieting die in het teken staat van één bepaald thema. Iedere saunameester verzint zijn eigen thema waar hij/zij vervolgens een opgieting van samenstelt en deze presenteert aan de internationale jury en de gasten.

Wie neemt er deel aan de Aufguss WM?

Individuen en teams uit verschillende landen nemen deel, waaronder: Polen, België, Nederland, Italië, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Roemenië én dit jaar voor het eerst Japan! 

Sponsoren

Het Aufguss WM wordt mede mogelijk gemaakt door een heel aantal sponsoren. Welke sponsoren dat zijn lees je hier

 

Nieuw! Het Sauna Theater

Nu nog in aanbouw, maar tijdens het Aufguss WM klaar om de beste saunameesters van de wereld te ontvangen én hun opgietingen en verhalen tot leven te brengen.

meer info

Arrangementen

Speciaal voor het Aufguss WM hebben we een paar leuke arrangementen voor je samengesteld.

arrangementen

Maak een keuze.