Ontspan, float en geniet

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

Ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Zomers genieten

Het is zomer! Eindeloos genieten van de lange zomerdagen, met een frisse smoothie ontspannen aan het meer van Bussloo en afkoelen in onze baden én onze cool-off zone.

Geniet van ons heerlijke Zomer hotelarrangement, inclusief 3 of 5 gangen diner in Restaurant Intens, Njoy of op ons zonnige terras. Onze chefs gaan je deze zomer verrassen, dat is zeker.

1 nacht
v.a. €149,95 p.p.
2 nachten
v.a. €299,90 €279,90 p.p.
3 nachten
v.a. €449,85 €419,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Ontvangst met een verfrissend welkomstdrankje in het hotel
  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle saunafaciliteiten
  • Zomers drie- of vijfgangen verrassingsdiner van de chef
  • Zomerse slippers (t.w.v. 12,50)
  • Voor slechts €10,00 kun je met dit arrangement ook genieten onze Rasulbeleving (i.p.v. € 27,95)*

Inclusief deelname aan ons belevenisprogramma. Van heerlijke klankrituelen en geurbelevenissen tot rustgevende meditaties. Van ons, voor jou.

Nu vanaf slechts €149,95

Dit arrangement is beschikbaar t/m 22 september 2022, op basis van beschikbaarheid. 
Rasulbeleving is tevens op basis van beschikbaarheid.

boek nu

Genieten in de zomer!

Wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed en gezond voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kun je dus beter tegen de zomerse temperaturen en tegen de warmte van de zon! Waar wacht je nog op?

Kom heerlijk afkoelen
Laat de drukte van alledag achter je en doe nieuwe energie op in onze weldadige sauna’s. Zin in een verfrissende duik na je rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op onze ligweide?

Koel heerlijk af in onze baden of met een verfrissend drankje. Je krijgt er een ware energieboost van, heerlijk!

reserveren

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

boeken

Maak een keuze.