Ontspan, float en geniet

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

Ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Yogazondag

Yoga is een mooie manier om tot rust te komen

vanaf €89,00 p.p.
Ja, ik kom

Dit is een heerlijke gelegenheid om jezelf in korte tijd helemaal op te laden en nieuwe inspiratie mee te nemen naar huis. Yoga is een mooie manier om tot rust te komen, contact te maken met lichaam en geest en zo aandachtiger te leven.

Dit ga je beleven

Dit is een heerlijke gelegenheid om jezelf in korte tijd helemaal op te laden en nieuwe inspiratie mee te nemen naar huis.

  • 09:45 thee/ koffie/ snack
  • 10:00 Flow Yoga
  • 11:15 Stiltewandeling
  • 12:30 Lunch
  • 13:30 Hatha Yoga
  • 14:30 Afsluiting

 

 

Ja, ik kom

Data

Kosten: € 89,- p.p. inclusief thee/koffie, iets lekkers, een heerlijke lunch én gratis toegang tot alle wellnessfaciliteiten

Boek direct

Wat ga je doen?

We beginnen de dag met een uur flow yoga. Flow yoga is een dynamische, energieke vorm van yoga die zich kenmerkt door de opeenvolgende houdingen, waardoor er een vloeiende lijn in de bewegingen ontstaat. Na een korte pauze met thee/koffie en een lekkere snack word je meegenomen voor een stiltewandeling rondom het prachtige meer van Bussloo. Wandelen in stilte geeft ruimte. Je geniet meer van de natuur om je heen en je wordt stil van binnen; in de natuur de stilte in jezelf opzoeken, je eigen natuur ervaren.

Na een overheerlijke lunch eindig je de dag met een rustige hatha yoga les. Er wordt veel aandacht gegeven aan de beheersing van de adem tijdens de oefeningen. Je leert te voelen waar je spanning vasthoudt en hoe je door middel van de adem dieper los kunt laten, zo leer je te luisteren naar de grenzen en mogelijkheden van je lichaam.

Na deze ontspannende en enerverende dag kun je gratis gebruik maken van alle faciliteiten van het Welnessresort Thermen Bussloo.

Reserveer nu

Maak een keuze.