Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Kracht van de adem - Deel 2

Kies voor verdieping, kies voor nieuwe energie! Ga voor het volle potentieel van jouw ademhalingssysteem. Doorbreek emotionele en mentale patronen, voel je fitter en maak ruimte voor persoonlijke groei. In deze workshop, het verdiepend vervolg op ‘Kracht van de adem'’, gaan we samen een stap verder in de techniek van het ademen. De verbonden adem brengt je nog dichter bij jezelf en bij je doelen.

Kies jouw datum
27 mei 2021
€69,00 p.p.
9 december 2021
€69,00 p.p.

De verdieping...

Maak je contact met je ademhaling dan maak je contact met jezelf. In deze workshop, het verdiepend vervolg op Kracht van de adem (deel 1), gaan we samen een stap verder in de techniek van het ademen. 

Het doorbreken van emotionele en mentale patronen, een fitter gevoel, een gezondere lifestyle of ruimte voor persoonlijke groei. Wat jouw doelen ook zijn, de verbonden adem maakt het bereikbaar. Met Kracht van de adem deel 2 gaan we voor het volle potentieel van jouw ademhalingssysteem.

Door de verbonden adem kom je tot een volledige ontspanning, waarin je vastzittende emoties oplost, inzichten krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart. Door de uitgebreide Balance Breathing ademsessie onder begeleiding van onze ademcoaches ervaar je een gevoel van thuiskomen. Vanaf dan ontstaat er ruimte om dingen anders te gaan doen, je zal vanuit een nieuw bewustzijn persoonlijk groeien en ontwikkelen.

Gun jezelf het cadeau van optimaal ademen

In de workshop Kracht van de adem deel 2 neemt onze ademcoach je mee in verschillende ademtechnieken. De workshop maakt je bewust van je ademhaling en laat je ervaren wat dit nog meer voor jou kan betekenen. Dat laatste verklappen we nu al:

  • Je beheerst de techniek van verbonden ademhaling
  • Je weet oude patronen te doorbreken
  • Je komt dicht bij je ‘authentieke ik’.
  • Je creëert ruimte om vanuit je eigen kracht te leven
  • Je ervaart nieuwe energie en een gevoel van geluk

Kies voor deze workshop wanneer je:

  • Verdieping wilt na Kracht van de adem - deel 1
  • Meer grip wilt krijgen op je lichaam, emoties én gedachten
  • Bewuster en sterker in het leven wilt staan
  • Je fitter en energieker wilt voelen
  • Persoonlijk wilt groeien

Een ademmoment voor jou

In Hotel Thermen Bussloo vind je het Banyan Centre. Hier ontvangen we je met een kopje koffie of thee en iets lekkers én kun je na afloop of voorafgaand aan de workshop (kosteloos) genieten van een heerlijk dagje in onze sauna's en baden. 

Donderdag 27 mei 2021 10.00 - 12.30 uur € 69,- p.p.
Donderdag 9 december  2021 10.00 - 12.30 uur € 69,- p.p.

* Max. 12 deelnemers

Reserveer direct

De trainers

 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.

 

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

Maak een keuze.