Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Zin in je verhaal

1 daagse workshop door Susanne Kruys

Herken je dat? Je krijgt tijdens een sollicitatie de vraag ‘Waar zie jij jezelf over vijf jaar?’, of een oude bekende stelt je de vraag ‘Hoe ziet jouw leven er tot nu toe uit?’. Vragen waar je niet direct een antwoord op hebt én door de dagelijkse beslommeringen veeg je ze ook snel weer van de baan...

Tóch is het nuttig om na te denken over deze vragen. Het geeft je richting in je leven. Een houvast. En het geeft je meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. In deze workshop gaan we op zoek naar jouw inspiratie en zingeving. Zie het als een reis naar een prachtige bestemming!

2 september 2021
€195,00 p.p.

Reis door jouw levensverhaal

Je denkt misschien: levensverhalen zijn voor bekende mensen of voor senioren. Niets is minder waar. Want iedereen heeft een verhaal. En het onderzoeken van je verhaal kan je, hoe oud of jong je ook bent, zoveel brengen. Denk aan voldoening, energie, begrip, troost en bewustere keuzes.

Wat ga je beleven?

Persoonlijke ontwikkeling begint met het enthousiast worden over je eigen verhaal. In deze workshop staan we daar bij stil én gaan we aan de slag met jouw verhaal. In vijf stappen gaan we terug naar de basis: de periode van 0 tot 28 jaar. Zó maak je kennis met de vier eerste levensfasen en ontdek je hoe deze verband houden met verschillende ontwikkelingsthema’s. Tegelijkertijd leggen we de link met het ‘nu’. Door het verbinden van verleden, heden en toekomst, kom je dichter bij jezelf waardoor je beter weet wat je wilt én in je mooiste zelf gaat staan.

Ja, ik doe mee!

Vergeten herinneringen, richting voor de toekomst

In deze workshop onderzoek je jouw levensverhaal in een aantal stappen. Natuurlijk met de hulp van Susanne Kruys, die je meeneemt in je eigen proces en daarnaast ook een aantal prikkelende vragen stelt. Je reflecteert via een heel concrete en verrassende aanpak op je leven, waardoor je in korte tijd een beter beeld krijgt wie je bent en hoe je bent geworden wie je nu bent. Het ontdekken, vertellen en schrijven van jouw levensverhaal geeft je eigenwaarde, zin en inspiratie én maakt dat je zelf weer richting kan geven aan je leven.

Wat kan deze workshop voor jou betekenen?

  • Je krijgt een (nieuwe) blik op jezelf én ontdekt jouw verhaal
  • Je krijgt meer zelfkennis en een beter zelfbeeld
  • Je vindt nieuwe energie, een positieve en toekomstige blik
  • Je leert bewustere keuzes maken richting de toekomst, maar ook voor kortere termijn
  • En bovenal; het tovert een glimlach op je gezicht, een lach naar jezelf en je leven.

Meld mij aan

Over Susanne en het programma

Susanne is zingevingstherapeut, biografisch coach en auteur van ‘De biografie als medicijn, de zin van levensverhalen in de zorg’. Susanne laat je kennismaken met de mens en zijn levensverhaal in vier levensfasen. Hierbij gaat het vooral om zingeving.

De workshop ‘Zin in je verhaal’ wordt gegeven in Hotel Thermen Bussloo. Je ervaart hier een dag vol (zelf)kennis, inspiratie en inzichten in een ontspannen omgeving. Net als in de wellness is het heerlijk als je meegenomen wordt in je eigen proces. In deze workshop worden actieve vormen afgewisseld met ontspanning en lekker luisteren. Benieuwd naar het hele programma? Die vind je hieronder.


Aanmelden

Praktische informatie, goed om te weten:

Het programma is van 10.00 tot 16.00 uur. We ontvangen je graag om 10.00 uur met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Een heerlijke, voedzame en gezonde lunch is ook inbegrepen. Net als de mogelijkheid tot koffie, thee, water, fruit en tussendoortjes. Na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 (kosteloos) genieten van onze heerlijke sauna’s en baden. Opnieuw een heerlijk moment van bezinning dus. En van ontspanning natuurlijk!

10.00 – 13.00 uur.
De workshop start met een rustig kennismakingsmoment. Vervolgens luister je naar een persoonlijke storytelling van Susanne en wordt duidelijk dat je naar het levensverhaal kunt kijken vanuit vier fasen. Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan en ga je een mini-journey maken door jouw eerste vier levensfasen (0-28 jaar). Met prikkelende vragen brengt Susanne je terug in de tijd om je herinneringen te verhelderen.

13.00 – 14.00 uur.
Opnieuw een moment van bezinning. Even rustig genieten van een uitgebreide lunch. Waarna je met nieuwe kracht aan de slag kunt gaan.

14.00 – 16.00 uur.
In de middag brengen we de reiservaringen die je de ochtend hebt gehoord, geschreven en hebt ontdekt samen. We verdiepen ons in die ervaringen en leggen aan de hand van verschillende vormen verbanden. Door de inzichten die je verkrijgt, word je je bewust(er) welke nieuwe stap(pen) je kunt gaan zetten richting de toekomst.

Na 16.00 uur.
Vanaf dit moment heb je alle tijd om even na te praten, weg te dromen of nog even te mijmeren in de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Zó is et een dag waarin je zowel innerlijk als uiterlijke zorg aan jezelf besteedt. Het zal je goed doen, dat beloven we je!


‘ De dingen die mij anders maken, zijn de dingen die mij maken tot wie ik ben’

Meer workshops, meerdaagse retreats en opleidingen

Mindfulness

Tijdens deze workshop maak je kennis met mindfulness en leer je om je aandacht te trainen, zodat je stress en spanning eerder herkent en bewuster kiest hoe je wilt reageren op een situatie.

Lees meer

Retreats

Onze workshops, meerdaagse retreats en opleidingen brengen de aandacht terug naar jezelf. Kies wat bij jou past, maak grote persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op!

Ontdek meer

Maak een keuze.