Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Winterzwemmen

Kunnen we jou warm laten lopen voor een koud bad? Winterzwemmen is hot. Het is dé ultieme gezondheidstraining. Kort zwemmen in koud water is dé sleutel om ons lichaam weer wakker te schudden.

Durf jij het aan?

Beschikbaar op de volgende datums:

Dit ga je beleven:

Terug naar je ware natuur met winterzwemmen
IJskoud water als sleutel voor ons zelfgenezend vermogen

Letterlijk contact maken met natuurelementen heeft een direct herstellend effect op onze innerlijke natuur. Volgens de Tibetaanse geneeskunde is de definitie van gezondheid dat er balans is in de elementen waar ons lichaam uit bestaat. Ons lichaam heeft naast warmte ook af en toe een kort moment van kou nodig. In onze sfeervolle yurt (in de thermen) ervaar je bij de houtkachel een stukje kennis uit Siberië en Tibet over de enorme gezondheidseffecten van het element ijswater. Dit gecombineerd met de vuurademhaling, een paar fysieke oefeningen en kort winterzwemmen voel je je herboren na afloop van deze workshop.

Prijs & beschikbaarheid

Prijs:

€ 59,- per persoon.

van 09:30 tot 11:00 uur

Reserveer nu

De voordelen van deze workshop

De helende kracht van een ijskoud bad begint in Nederland steeds bekender te worden. We hebben in Nederland echter geen traditie en nauwelijks ervaring op dit gebied. Kennis hierover is zeer belangrijk omdat er een dunne scheidslijn is tussen een korte gezonde dosis kou en een te grote belasting met risico's voor je gezondheid. Daarom is het raadzaam om te leren van een land met de grootste traditie, ervaring en kennis op dit gebied...Rusland. Ewout Staartjes is in Siberië gecertificeerd instructeur 'jezelf harden met kou' (zakalivanie) en komt al ruim 20 jaar regelmatig in Rusland.

 

  • een zeer krachtige werking op je gezondheid
  • een kwestie van niet denken maar doen!
  • een doeltreffende en eenvoudige methode uit Siberië
  • een zeer krachtige werking op je gezondheid


Gegeven door Ewout Staartjes, yogadocent en instructeur koude baden & winterzwemmen Russische traditie. Ewout is opgeleid in Siberië, heeft 15 jaar een fulltime yogastudio in Deventer gerund en organiseert jaarlijks een avontuurlijke reis ijszwemmen in Rusland.

Maak een keuze.