Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Sound Healing

1-daagse workshop door Yvonne Vruggink

In deze workshop ervaar je niet alleen de helende kracht van muziek, maar kom je ook in verbinding met jezelf en jouw intuïtie. Je ontdekt hoe je diepere lagen in je bewustzijn kunt betreden door innerlijke trancereizen en hart- en breincoherentie. Je ervaart diepere rust en ontspanning, leert verschillende ademtechnieken en harmoniseert en versterkt de verbinding tussen lichaam, ziel en geest. Belemmerende gedachtes, patronen en emoties leer je los te laten en je wordt je bewust van jouw essentie en diepere verlangens. Ook krijgt jouw stem meer vrije expressie. Samen ontdekken we het onzegbare, het mysterie van leven en jouw potentieel, met behulp van Sound Healing.

30 juli 2021
0,00 per persoon

Ervaar de kracht

Op deze dag maak je twee muzikale innerlijke reizen en ervaar je zelf de helende kracht van klank, stem en muziek. Door middel van adem en muziek brengen we onszelf weer in tune met onze ware wensen en verlangens. Verschillende muziekinstrumenten uit diverse werelddelen begeleiden je tijdens deze twee innerlijke reizen. Ook doe je kennis op over de verschillende staten van bewustzijn, hersengolven en hart- en breincoherentie. Ademtechnieken ondersteunen jouw proces naar een diepere en krachtigere verbinding met jezelf.

Tijdens dit programma: 

  • Ervaar je de helende kracht van klank en muziek (Sound Healing) met diverse instrumenten en stemvorken;
  • Ervaar je wat innerlijke trancereizen zijn;
  • Kom je dieper in verbinding met je ware wensen en verlangens;
  • Leer je over de relatie tussen klank, adem, hersengolven, hart- en breincoherentie en bewustzijn.

Dit wil ik

Ervaar de kracht van klank en geluid

‘Nadha Brahma’ ofwel ‘alles is geluid’, volgens de Indianen. Sjamanen en andere tradities maken al eeuwen lang gebruik van de helende kracht van klank en geluid. De huidige wetenschap (kwantumfysica) bewijst dat alles uit golven en energie bestaat. En de kracht van trilling, resonantie en muziek krijgt ook steeds meer aandacht in de geneeskunde. Bij de cursus Sound Healing ervaar je deze kracht zelf!

In Hotel Thermen Bussloo ontvangen we je met:

  • een kopje koffie of thee en iets lekkers bij ontvangst
  • een verzorgde lunch
  • de hele dag koffie/thee/water, fruit en wat lekkers tussendoor
  • na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van heerlijke momenten in onze sauna's en baden.

Data

  • 30 juli 2021 10.00-17.00 uur €XXX per persoon

BOEK NU

Yvonne Vruggink

"When music becomes medicine"

Muziek brengt al eeuwenlang mensen in een andere stemming en vervoering. Muziek bestaat uit energie en trilling en doet iets met ons. Yvonne brengt jou in contact met haar muziek om een gevoelige snaar te raken: de snaar van je ziel. Met haar stem en muziek neemt ze jou mee op reis naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogte.

Een gevarieerde, diepgaande Sound Healing met de helende kracht van stem en verschillende instrumenten, zoals fluit, gitaar, synthesizer, didgeridoo, klankschalen, hang, stemvorken en percussie. Ze speelt bezield en in improvisatie, gevoed door de unieke energie van het moment.

BOEK NU

Praktische informatie, goed om te weten;

OCHTEND

Sound Healing-sessie tezamen met hart-brein coherentie
Je krijgt informatie over de verschillende staten van bewustzijn, hersengolven en hart- en breincoherentie. We oefenen yoga en beweging met tonen, mantra- en naamzingen en bepalen jouw intentie door middel van zielskwaliteiten en afstemming.

LUNCH

MIDDAG

Sound Healing-sessie met een krachtige ademtechniek
We doen Pranayama-(adem)oefeningen, waarbij we werken met stemvorken en klankschalen. Jouw intentie wordt bekrachtigd met een ritueel. We sluiten de dag af met een deelcirkel, tonen en de kracht van mantrazingen.

Meer workshops, meerdaagse retreats en opleidingen

Retreats

Onze workshops, meerdaagse retreats en opleidingen brengen de aandacht terug naar jezelf. Kies wat bij jou past, maak grote persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op!

ONTDEK MEER

Kracht van de adem

In de workshop ‘Kracht van de adem’ neemt onze ademcoach je mee in verschillende ademtechnieken. Wordt bewust van je ademhaling en ervaar wat dit voor je kan betekenen.

NAAR DE WORKSHOP

Maak een keuze.