• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Mindfulness workshop

Tijdens deze workshop maak je kennis met mindfulness en leer je om je aandacht te trainen, zodat je stress en spanning eerder herkent en bewuster kiest hoe je wilt reageren op een situatie.

Op dit moment worden er geen Mindfulness workshops gegeven

Maak kennis met mindfulness

Heb je behoefte aan een betere mentale en emotionele fitheid? Wil je meer plezier en balans ervaren in je dagelijkse leven? Heb je het gevoel dat je op het randje balanceert van een burn-out? 

Tijdens deze workshop maak je kennis met mindfulness en leer je om je aandacht te trainen, zodat je stress en spanning eerder herkent en bewuster kiest hoe je wilt reageren op een situatie.  

Mindfulness betekent waarnemen wat je doet terwijl je dat aan het doen bent. Je leert om je bewust te worden van gedachten en gevoelens tijdens stressvolle situaties.

De oefeningen geven inzicht in hoe je in het dagelijks leven omgaat met stress en spanning. Want, door te leren (h)erkennen van dat wat er is realiseer je je dat er een keuze is.


Ervaar de voordelen

Mindfulness is bewuste aandacht, in het moment zonder oordeel. Het is een levenstijl. En dat leer je niet uit een boek, maar dat leer je door het toe te passen. Telkens opnieuw. En tijdens deze workshop kun je daarmee beginnen.

De gunstige effecten van mindfulness zijn alom bekend. Wanneer je het toepast in je dagelijkse leven zul je merken dat je een aantal positieve veranderingen kunt opmerken:

  • Je merkt dat je rustiger bent en meer overzicht hebt
  • Je neemt meer tijd voor reflectie
  • Je laat je minder meeslepen door emoties en gedachten
  • Je kunt beter luisteren. Niet alleen naar anderen, maar ook naar jezelf
  • Je signaleert sneller wat er fysiek en mentaal aan de hand is
  • Je kunt privé en werkbalans meer in evenwicht houden

Wat krijg je?

€119,00
Boek je deze workshop dan kun je kosteloos gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Van 10:00 – 16:00 uur (inclusief lunch)

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst

Reserveer nu

Maak een keuze.