• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Innerlijk Leiderschap voor Vrouwen

1-daagse leiderschapstraining door Daniëlle Doeve

“Don’t ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive and go do that, because what the world needs is people who have come alive.” - Howard Thurman

Deze workshop is er speciaal voor vrouwen die zichzelf naar een hoger level willen brengen, hun innerlijk leiderschap willen bekrachtigen en een gezonde en duurzame levensstijl willen onderhouden.

20 augustus 2021
€295,00 p.p.

Jouw leiderschap

Tijdens deze workshop ontdek je de archetypes van leiderschap. Deze geven toegang tot een oneindig veld van creatieve mogelijkheden. Daardoor kom je thuis bij jezelf, sta je in je kracht en neem je je gezondheid in eigen hand. Daarmee ga jij het verschil maken!

Wat kan je als deelnemer verwachten?

 • Inspirerende en interactieve sessies;
 • Een ervaringsgerichte reis van groei en ontwikkeling;
 • Een krachtige leiderschapstool en ‘best practices’ die je helpen om je potentieel vrij te maken;
 • Systemische reflectie op je persoonlijke/professionele situatie;
 • Inzicht in je missie; jouw ‘purpose’;
 • Een houvast voor persoonlijke balans;
 • Een community van vrouwen waar open kan worden geleerd, geëvolueerd en gedeeld. Ook nadat het traject is afgelopen.

Dit wil ik

Kom thuis bij jezelf...

Deze workshop is er speciaal voor vrouwen die zichzelf naar een hoger level willen brengen, hun innerlijk leiderschap willen bekrachtigen en een gezonde en duurzame levensstijl willen onderhouden.

In Hotel Thermen Bussloo ontvangen we je met:

 • een kopje koffie of thee en iets lekkers bij ontvangst
 • een verzorgde lunch
 • de hele dag koffie/thee/water, fruit en wat lekkers tussendoor
 • na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van heerlijke momenten in onze sauna's en baden.

Data

 • 20 augustus 2021 10-00 - 17.00 uur € 295,- per persoon

 

Boek nu

Daniëlle Doeve

Daniëlle is coach/trainer en begeleidt mensen op hun pad van transformatie. Ze gebruikt daarvoor authentieke leiderschapsprogramma’s, coaching en opstellingen. Ze is facilitator in het internationale vrouwelijk leiderschapsprogramma Coming Into Your Own dat het fundament vormt van deze training. Daarnaast is ze eigenaar van HeartFire en organiseert ze in Amsterdam concerten die het hart raken.

Het is haar missie om mensen vanuit hun hart te laten leven en werken en daarmee bij te dragen aan een mooiere wereld.

Daarnaast wil ze vrouwen en vrouwelijke ondernemers begeleiden op hun levenspad en ze verbinden met hun eigen bron van heelheid, kracht en wijsheid. Zo helpt ze hen om hun roeping als leider te (her)ontdekken en te leren hoe ze hun potentieel ten volste kunnen benutten en tot bloei kunnen komen. Hierbij maakt ze gebruik van de kracht van rituelen.

Meer informatie over Daniëlle vind je op: www.danielledoeve.nl

BOEK NU

"Sinds een paar jaar volg ik met regelmaat leiderschapscoaching en workshops bij Danielle. Ik gebruik deze sessies als check ins met mezelf. Tijdens en na een coaching met Danielle heb ik toegang tot een diepere kracht en kan ik helder maken waar ik voor sta als persoon en als leider in mijn werk. Zo belangrijk dat de flow blijft stromen zodat het leven en je werk je energie oplevert. Coaching met Danielle is een investering in jezelf die ik iedereen kan aanbevelen."

~ Nicolien Joosen | HR Directeur Cargill

Praktische informatie, goed om te weten;

OCHTEND:

In de ochtend maken we kennis met elkaar door middel van een verdiepende check-in. We onderzoeken waar we nu staan en brengen je in contact met het verlangen van je hart. Wat is het volgende hoofdstuk in je leven? We maken gebruik van meditatie, visualisatie en klank om tot dieper inzicht te komen.

Het tweede deel van de ochtend besteden we aan het introduceren van het holistische leiderschapsarchetypes-model. We gaan de energie ervaren van de verschillende leiderschapsdimensies, zodat we dit in ons dagelijkse leven en werk kunnen inzetten. Balans tussen visie, intuïtie, grenzen en perspectieven: dat geeft zo veel innerlijke vrijheid en leiderschap!

LUNCHPAUZE

MIDDAG

In de middag gaan we in op de vragen en de thema’s die leven in de groep. We zullen inspelen op de rode draad die door de thema’s loopt. Dit kan gaan rondom:

 • Vrouwelijke passie en visie; Inzicht krijgen in je roeping en innerlijk vuur en hoe je deze de wereld in kan brengen.
 • Vrouwelijke kracht en integriteit; Grenzen stellen, je eigen plek innemen en jezelf durven uitspreken.
 • Vrouwelijke intuïtie en welzijn; Hoe zorg je goed voor jezelf en erken je je behoeftes?
 • Vrouwelijk inzicht en perspectief; Verbinding maken met de mogelijkheden op je pad, heldere keuzes maken en prioriteiten kunnen stellen.

Meer workshops, meerdaagse retreats en opleidingen

Mindfulness

Tijdens deze workshop maak je kennis met mindfulness en leer je om je aandacht te trainen, zodat je stress en spanning eerder herkent en bewuster kiest hoe je wilt reageren op een situatie.

LEES MEER

Retreats

Onze workshops, meerdaagse retreats en opleidingen brengen de aandacht terug naar jezelf. Kies wat bij jou past, maak grote persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op!

Ontdek meer

Maak een keuze.