Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hoe geef jij zin en betekenis?

1-daagse workshop door Susanne Kruys

Corona heeft de vanzelfsprekendheid van ons bestaan flink doorbroken. Zowel in ons werk als ons dagelijks leven is heel veel door elkaar geschud. Hoe geef jij zin en betekenis aan de afgelopen periode? In deze inspirerende workshop ga je op zoek naar jouw persoonlijke antwoord op deze vraag.

26 augustus 2021
€195,00 p.p.

Verandering door corona

Net zoals bij andere ingrijpende gebeurtenissen in ons leven, stellen we ons vragen na de komst van Corona. Eerst zijn het vragen om te overleven. Later is er meer ruimte voor andere vragen, zoals: wat is van waarde voor mij? Wat wil ik écht? En wat vraagt dit van mij? Corona vormt zo een vliegwiel voor verandering, ontwikkeling en nieuwe kansen. 

Wat kan deze workshop voor jou hierin betekenen?

 • Overzicht over je levensverhaal vanuit vier verschillende invalshoeken belicht;
 • Inzicht in wat je nu nodig hebt;
 • Meer zelfkennis;
 • Hernieuwde vitaliteit;
 • Het maken van bewuste keuzes;
 • Een positieve en toekomstgerichte blik;
 • Een glimlach naar jezelf en je leven.

Ja, dit wil ik
Hotel Atrium

Jouw verhaal als antwoord

Antwoorden op vragen zijn heel persoonlijk. Goede sleutels hiervoor zijn dan ook jouw persoonlijke ervaring en eigen levensverhaal. Door vanuit verschillende perspectieven te kijken, kun je zin, betekenis en een nieuw perspectief ontdekken. Wil je zelf ervaren hoe dit werkt?

In deze workshop reflecteer je vanuit vier perspectieven op je leven aan de hand van de vraag: hoe geef ik betekenis aan de afgelopen periode?

In Hotel Thermen Bussloo ontvangen we je met

 • een kopje koffie of thee en iets lekkers
 • een verzorgde lunch
 • de hele dag koffie/thee/water, fruit en wat lekkers tussendoor
 • na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van heerlijke momenten in onze sauna's en baden.

Data

 • Donderdag 26 augustus
  10.00 - 16.00 uur € 195,- p.p.

Meld je aan

Susanne Kruys

Susanne is zingevingstherapeut, biografisch coach en auteur van ‘De biografie als medicijn, de zin van levensverhalen in de zorg’. Zij is medeoprichter van Square of Life, welke coaching en opleidingen verzorgt voor mensen en organisaties die zingeving willen integreren in hun werk en leven.

Susanne laat je kennismaken met de mens en zijn levensverhaal op vier dimensies: de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie. Hierbij gaat het vooral om zingeving.

Aanmelden

Praktische informatie, goed om te weten;

Net als in de wellness is het heerlijk als je wordt meegenomen in je eigen proces. In deze workshop worden actieve vormen afgewisseld met ontspanning en lekker luisteren. 

 • 10.00 – 13.00 uur: Eerst rustig landen en kennismaken op een verrassende manier. Daarna luister je naar een persoonlijke storytelling van Susanne en wordt duidelijk dat je naar het levensverhaal kunt kijken vanuit vier invalshoeken. Dan is het tijd om zelf actief te worden en vanuit deze vier invalshoeken te gaan terugblikken op jouw leven over het afgelopen jaar. Susanne neemt je hier stap voor stap in mee met prikkelende vragen en inspirerende opdrachten. 
   
 • 13.00 – 14.00 uur: Een verzorgde, gezonde lunch.

 • 14.00 – 16.00 uur: In de middag breng je de ochtend bijeen, verdiep je en leggen we verbanden in verschillende vormen. Je inzichten helpen je betekenis te geven aan een jaar met corona en wat je daar verder mee wilt. Wat ga jij je voornemen en welke nieuwe kansen zie je naar de toekomst?

 • Na 16.00 uur: Daarna is er de tijd aan jezelf en kun je napraten of nog even mijmeren in de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo

Meer workshops, meerdaagse retreats en opleidingen

Mindfulness

Tijdens deze workshop maak je kennis met mindfulness en leer je om je aandacht te trainen, zodat je stress en spanning eerder herkent en bewuster kiest hoe je wilt reageren op een situatie.

LEES MEER

Retreats

Onze workshops, meerdaagse retreats en opleidingen brengen de aandacht terug naar jezelf. Kies wat bij jou past, maak grote persoonlijke stappen én doe nieuwe energie op!

ONTDEK MEER

Maak een keuze.