Wat wil je reserveren?
Sauna entree Hotel arrangement
DE NL

Kracht van de adem

Ademen lijkt zo makkelijk, iets wat vanzelf gaat. Vaak staan we er niet bij stil, je ademhaling kan zo veel meer voor je betekenen dan je denkt. Bijzondere ademtechnieken kunnen je hoofd leegmaken en houden, stressgevoelens verminderen, rust en vertrouwen geven en je immuunsysteem versterken. Tijd om op adem te komen, want meer ontspanning en rust kunnen we allemaal wel gebruiken, toch?

Goed om te weten: Deze workshop wordt zowel op locatie, in ons Banyan Centre gegeven, als ook online. Bekijk alle data én mogelijkheden hieronder.

Nu ook online workshop voor slechts € 20,- p.p.!

De volgende sessies worden gegeven op:
19 april 2021
€59,00 p.p.
9 juli 2021
€59,00 p.p.
13 september 2021
€59,00 p.p

Gun jezelf het cadeau van optimaal ademen

In de workshop ‘Kracht van de adem’ neemt onze ademcoach je mee in verschillende ademtechnieken. Zoals je lichaam vanzelf ademhaalt, zo gemakkelijk zijn de oefeningen ook. De workshop maakt je bewust van je ademhaling en laat je ervaren wat dit nog meer voor jou kan betekenen. Dat laatste verklappen we nu al: een boost voor je fysieke en mentale gezondheid, je ervaart meer rust en ontspanning.

Wat kan de adem jou brengen?

  • Rust in het denken
  • Minder angst en stress
  • Versterkt je immuunsysteem
  • Ontspanning en betere nachtrust
  • Meer energie én vitaliteit
  • Meer liefde voor jezelf
  • Je emoties beter de baas zijn

Ja, ik kom

Een ademmoment voor jou - op locatie óf online

Uniek aan onze workshop Kracht van de adem is, dat deze zowel op locatie als online wordt gegeven. Voel jij je het meest thuis in jouw vertrouwde omgeving? Kies dan voor onze online mogelijkheid. En, wil je de workshop combineren met een heerlijk dagje in onze wellness? Dat kan ook, kies dan voor de workshop in ons Banyan Centre.

Online workshop
Kies je voor één van onze online mogelijkheden? Dan sturen we je voorafgaand een link waarmee je kunt deelnemen. Zoek een rustig plekje op, ontspan en ontdek wat adem voor jou kan doen!

Volg de workshop op locatie in ons Banyan Centre*
In Hotel Thermen Bussloo vind je het Banyan Centre. Hier ontvangen we je met een kopje koffie of thee en iets lekkers én kun je na afloop of voorafgaand aan de workshop (kosteloos) genieten van een heerlijk dagje in onze sauna's en baden. 

Maandag 19 april 10.00 - 12.30 uur € 59,- p.p.
Vrijdag 9 juli 10.00 - 12.30 uur € 59,- p.p.
Maandag 13 september 10.00 - 12.30 uur € 59,- p.p.
Donderdag 4 november  10.00 - 12.30 uur € 59,- p.p.

* Max. 12 deelnemers

Kracht van de adem - het vervolg

In deze workshop, het verdiepend vervolg op ‘Kracht van adem 1’, gaan we samen een stap verder in de techniek van het ademen. De verbonden adem brengt je nog dichter bij jezelf en bij je doelen.

Het doorbreken van emotionele en mentale patronen, een fitter gevoel, een gezondere lifestyle of ruimte voor persoonlijke groei. Wat jouw doelen ook zijn, de verbonden adem maakt het bereikbaar. Met ‘kracht van adem 2’ gaan we voor het volle potentieel van jouw ademhalingssysteem.

Lees meer

Ontdek de kracht van jouw adem

Een gezond en vitaal leven begint bij de juiste voeding, voldoende beweging én… bij je ademhaling. Laat je jouw ademhalingssysteem voor jou werken dan ervaar je een betere gezondheid, meer energie en minder stress. 

Goed ademen is voluit leven. Deze workshop maakt je bewust van je ademhaling en laat je ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Optimaal ademhalen vanuit je buik is een sterk wapen tegen stress, je maakt gelukshormonen aan en geeft je lichaam de kracht om te herstellen en tot rust te komen. Ook kun je met een bepaalde manier van ademen onderdrukte emoties en oude pijn loslaten.

Met de workshop 'Kracht van de adem’ leer je praktische en eenvoudig toepasbare technieken waarmee je je hoofd helder maakt en je lichaam ontspanning en energie geeft. Onze coaches vertellen je stap voor stap hoe je grip krijgt op je ademhaling en daarmee letterlijk levensenergie én -vreugde kunt inademen. In opvolging van het eerste deel, kun je ook Kracht van de adem - deel 2 volgen bij Banyan Centre. Gun jezelf het cadeau van optimaal ademen, ontdek de kracht van jouw adem!

Maak een keuze.