• Retreats
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Ultiem genieten

Terwijl het buiten guur en koud is, zit jij lekker binnen bij een houtgestookte saunakachel te genieten van de warmtedeken die om je lichaam valt.

Hét meest complete sauna arrangement. Maak jouw dag ontspanning helemaal compleet met een heerlijk live cooking lunch- of dinerbuffet én massage naar keuze van 50 minuten.

reserveren:
Dag
v.a. €131,40 €109,95 p.p.

Dit ga je beleven:

 • Ontspan en geniet in onze wereldse sauna's 
 • Heerlijk warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in ons dompelbad
 • Geniet van een weldadige massage of gezichtsbehandeling van 50 minuten naar keuze:
  • Gezichtsbehandeling
  • Ontspanningsmassage
  • Ayurvedische massage
  • Zwangerschapsmassage
  • D-stress behandeling
  • Anti-stress massage
 • Geniet van een driegangen live cooking lunchbuffet (of upgrade naar een dinerbuffet á € 10,- p.p.)

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 131,40 nu slechts € 109,95 p.p.

boek nu

Zorgeloos genieten & ontspannen

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het 
verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Bekijk onze maatregelen

Een hartverwarmende winter

Stilte en ruimte. Het past heel goed bij de winter, want dat is bij uitstek hét seizoen waarin veel dingen in de natuur én waarin je zelf tot rust kunt komen. Maak de koude dagen heerlijk warm met wereldse wellness en saunarituelen uit heel de wereld. Want júist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je.

Kom tot rust en ontspan…. Drijf op het zoute water van de Mexicaanse cenote, beleef de oosterse rust in de Azië sauna of ga de wereld rond in één saunagang: ontdek de Vier elementensauna. Vergeet de tijd. Ga languit liggen op de heerlijke relaxbedden in onze rustruimte of droom weg op de verwarmde ligbanken in ons Dromedarium. Een moment met jezelf. Bij Thermen Bussloo draait het om rust én om jou. Laat je omarmen door oosterse sferen en omhelzen door stilte.

reserveren

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

Bekijk meer

Maak een keuze.