• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

De kracht van SoulCollage®

Laat je verwonderen door de kracht van SoulCollage®

SoulCollage® kaarten maken is een creatief en intuïtief proces, waarmee jij je via jouw zelfgemaakte collages gaat verbinden. Het is elke keer weer bijzonder om te ontdekken hoe deze beelden van de kaarten op je in kunnen werken. Je intuïtie, creativiteit en verbeeldingskracht worden aangesproken op een heel speelse en lichte manier en je komt steeds meer in verbinding met de innerlijke wijsheid van wie jij bent.

Degene die onze workshops hebben gevolgd verbazen zich er vaak over wat de SoulCollage® kaarten voor kracht en wijsheid in zich bergen. Maar uiteindelijk zit alles al ín jou; de kaarten laten alleen zien en verwoorden wat in jou leeft. Alles wat je nodig hebt om SoulCollage® kaarten te kunnen maken is een kaart, schaar, lijmstift en tijdschriften.

Beschikbaar op de volgende datum:
21 oktober 2021
€69,00 p.p.

De kaarten

Zonder een vooropgezet plan, zoek je verschillende plaatjes uit waar jij je toe aangetrokken voelt, of die een enorme aantrekkingskracht op je uitoefenen. Dat betekent, dat als bij een plaatje iets resoneert in jou, deze afbeelding met iets in jou verbonden is! Je weet nog helemaal niet waarom en hoe maar dat komt vanzelf als je jouw SoulCollage® of zielenkaart, gaat maken.

De door jou gemaakte SoulCollage® kaarten vormen samen jouw visuele dagboek. Ze omvatten persoonlijkheden uit de diverse groepen zoals : het blije kind, de grootmoeders, de innerlijke criticus, de oude wijze, de perfectionist en nog veel meer. Er zijn geen mooie of lelijke kaarten. SoulCollage® kaarten zijn altijd betekenisvol.

Elke kaart die je maakt is één proces en heeft zijn eigen energie: één hoofdbewoner, die de essentie van de kaart uit drukt. Elke gemaakte kaart wordt gelezen via het SoulCollage® proces:  Door de vraag ‘Ik Ben Degene Die’ stap je in de kaart en laat je als het ware de kaart tot je spreken. Je hebt alle wijsheid in je, dus vertrouw je eigen proces. Je hebt zelf de keuze om zo diep te gaan als je zelf wilt en heb vooral plezier!

Ja, ik doe mee!

De verschillende groepen

Binnen SoulCollage® zijn er 5 verschillende groepen,
te weten:

 • Transpersoonlijke kaarten
 • Comité
 • Metgezellen
 • Gemeenschap
 • Raadgevers

De groepen kunnen ook diverse thema’s bevatten zoals:

 • Een nieuw begin
 • Je verlangen dromen
 • Loop je levenspad via het labyrint.
 • Je persoonlijke Engel

Uiteraard adviseren we om alle workshops te volgen én zo kennis te maken met alle thema’s. Elke workshop is uiteraard ook los te volgen. Zie daarvoor onze agenda.

Dit wil ik meemaken

Agenda

Loop je levenspad - datum volgt

Met het thema ‘Loop je levenspad’ laat je via de sjamanendrum en het energetisch reinigen met Salie, alles los wat je nu niet meer nodig hebt. In stilte loop je via het labyrint jouw levenspad, in verbinding met de aarde en de bron, waarbij je inzicht krijgt in de rode draad van je leven.

Het labyrint is een eeuwenoud symbool voor de weg die je aflegt, bijvoorbeeld als je een nieuwe fase van je leven ingaat. Je neemt afscheid van het oude en gaat op pad, het labyrint in, op zoek naar nieuwe betekenis. Soms lijk je er te zijn. Dan ben je er weer ver vanaf. Als je ontdekt wat wezenlijk belangrijk voor je is, heb je de kern bereikt, letterlijk én figuurlijk. Je neemt je ervaringen mee en schrijft daarna op wat belangrijk is voor jou. Je deelt wat je wilt delen in de groep en maakt je eigen SoulCollage® kaart. Dan begint de weg terug, het labyrint uit. De uitdaging is dan deze nieuwe kennis vorm te geven in het leven van alledag. Voor jezelf. En voor anderen!

De Metgezellen - 21 oktober 2021

De metgezellen zijn je begeleiders op weg die je kunt vinden in de zeven hoofd energiepunten van het lichaam ‘de Chakra’s’. In deze workshop ga je kennismaken met deze energetische groep. Via een geleide meditatie ontmoet je één van de krachtdieren die symbool staan voor de fysieke energieën in een van de zeven energiecentrums in je lichaam. Hierdoor kan je je verbinden met de instinctieve kracht en vitaliteit van dit dier. De energie van dit dier kan via jouw SoulCollage® kaart tot je gaan spreken, wat voor kwaliteit het in zich huist en welke boodschap het voor je heeft. Laat je verwonderen!

Transpersoonlijke kaarten - datum volgt

Tijdens de workshop wordt er ook gebruik gemaakt van de drie transpersoonlijke kaarten. Deze ondersteunen je bij het maken van de SoulCollage® kaarten en bij het lezen van je kaarten. De transpersoonlijke kaarten zijn altijd zonder oordeel én zijn in stilte altijd aanwezig.

 • De Bron ; het AL en is voorbij de vorm. Het is waar alles vandaan komt. Alles wat ooit was, is en zal zijn. Dit is een kaart die de essentie daarvan weerspiegelt.
 • Jouw zielsessentie ; de vonk van de Bron, vanaf de geboorte in elk levend ding. Dit is de  blauwdruk van wie jij in wezen bent, puur en onschuldig. Dat veranderd niet. Jij blijft jij, de ziel van wie jij werkelijk bent. Het heeft geen schaduw nog antwoorden.
 • De getuige ; de spiegel( bewustzijn). Het stelt je in staat afstand te nemen en jezelf te zien in de spiegel, zonder oordeel. Is vormloos, heeft geen schaduw en geeft geen commentaar. 

Het Comité - datum volgt

Deze groep belichaamt de psychologische kant van de ziel en bestaat uit je innerlijke stemmen, je karaktertrekken en je persoonlijkheidsdelen. Zij kunnen de regie nemen in je leven, door in hun kracht te gaan staan of in hun valkuil te stappen.
Dat betekent dat ze in of uit balans kunnen zijn. Je kunt ervaren hoe je innerlijke delen een stem krijgen en je steeds meer in verbinding komt met jouw innerlijke wijsheid.

Kaarten die bij deze groep horen zijn bijvoorbeeld: 

 • de innerlijke criticus
 • De verantwoordelijke
 • Het blije kind
 • De uitsteller

De Gemeenschap - datum volgt

Dit is de relationele groep en bestaat uit mensen, familie, leraren, plaatsen of dieren die een belangrijke plaats of betekenis in jouw leven hebben. Denk hierbij aan voorouders, huisdieren, bomen of  plekken die een bijzondere plek in je hart hebben. Met hun speciale energie verrijken ze jouw leven. Deze kaarten kunnen dienen als hulp om iets af te sluiten of te helen, of kunnen als bemiddelaar fungeren.

Kaarten die bij deze groep horen zijn bijvoorbeeld:

 • Familieleden
 • Huis/dieren
 • Leraren
 • Grootheden
 • Voorouders
 • Natuur

Maak een keuze.