• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer

Entree met lunch of diner

Maak je lichaam én geest klaar voor de koudere dagen, warm jezelf op in onze weldadige sauna’s en geniet van de laatste zonnestralen in onze fijne buitenbaden of op onze ruime ligweide. Alsof je nog midden in je vakantie zit…

Geniet met dit arrangement ook van een heerlijk 3-gangen live cooking lunch- of dinerbuffet*.

KIES JOUW ARRANGEMENT MET LUNCH OF DINER
Dag
v.a. €77,00 €69,95 p.p.
Ochtend
v.a. €64,00 €54,95 p.p.
Avond
v.a. €77,00 €64,95 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Geniet van heerlijke warme baden, ons wereldse zoutwaterbad én koel af in ons dompelbad.
  • Ervaar ons live cooking lunchbuffet (of upgrade naar een dinerbuffet á € 10,- p.p.).
  • Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Nu slechts v.a. € 69,95 p.p.

Genieten van de kleurrijke natuur

Gouden luchten, de heerlijke geur van gevallen bladeren… Bij Thermen Bussloo is de herfst op z’n mooist. Geniet van onze heerlijke buitenbaden wanneer de zon schijnt en ervaar de warme kleuren van de herfst tijdens een wandeling in je badjas door onze prachtige tuinen. Wisselvallig weer? In onze heerlijke sauna’s, binnenbaden, rustruimtes én restaurants heb je echt helemaal nergens last van. Ontspan en kom schuilen in onze prachtige Panoramasauna waarbij je een eindeloos uitzicht hebt op het meer van Bussloo. Of dompel jezelf onder in één van onze whirlpools, waarbij het dak boven het bad dicht gaat bij regen en opent als de zon schijnt. Gewoon even onbezorgd en warm genieten!

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.