• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Aufguss IT & Friends

15 t/m 17 maart in onze Kelo Sauna & Sauna Theater

Zestien vrienden, met allemaal één grote passie; namelijk de beste én fijnste opgietsessies ter wereld geven. Tijdens het Aufguss IT van 15 t/m 17 maart 2024 zullen deze vrienden samen optreden in ons Sauna Theater en in de Kelo sauna. Een moderne, klassieke competitie tussen de beste saunameesters, beoordeeld door de deelnemers zelf. Geniet van pure opgietingen met heerlijk geurende etherische oliën, ijsballen en warme wappers. En tussendoor? Dan verrassen de saunameesters je met bijzondere shows in ons Sauna Theater.

ALLEEN VAN 15 T/M 17 MAART
Aufguss IT & Friends
v.a. €69,95 p.p.
Hotelarrangement
v.a. €169,00 p.p.

Dit ga je beleven:

Wat als je van je passie je beroep kunt maken? En deze passie en liefde óók nog eens met je vrienden én de gasten van Thermen Bussloo kunt delen? Tijdens het Aufguss IT draait alles om liefde voor ‘Aufguss’. Een wedstrijd tussen 16 vrienden die jou verrassen met de allerbeste opgietingen. Boek je ons speciale arrangement, dan geniet je van:

  • Toegang tot alle sauna- en bad faciliteiten
  • Toegang tot acht showopgietingen in ons Sauna Theater
  • Gratis saunahoedje – om je hoofd koel te houden
  • Incl. deelname aan ons unieke belevenisprogramma

voor slechts 69,95 p.p.

Water, warmte en wereldse wellness

Geniet van internationale opgietingen.

Regelmatig kun je bij Thermen Bussloo genieten van internationale gastopgieters. Van 15 tot 17 maart is het Sauna Theater en onze Kelo Aufguss sauna hét podium voor de beste Italiaanse saunameesters én hun vrienden. Samen delen zij hun passie voor water, warmte en wellness. Dit delen ze graag met jou tijdens de Aufguss IT & Friends Challenge.

Bijzondere wedstrijden waarbij de opgietvrienden de strijd tegen elkaar aan gaan. Het bijzondere aan dit evenement? Het draait voornamelijk om puurheid en om de basis van een goede opgieting. Wappertechnieken gecombineerd met muziek, geur en ijs. Fijne, traditionele opgietingen en pure ontspanning. En ook bijzonder? De vrienden zullen elkaar én zichzelf gaan beoordelen… Wie is volgens jou de beste?

Blijven overnachten?

Heerlijk! Zo’n thermendag vol verwarmende en verrassende opgietingen. We snappen heel goed dat je na zo’n fijne, relaxte dag een loom en lui gevoel hebt overgehouden. En dat mag ook, want je komt immers bij ons om te ontspannen en te genieten.

Extra fijn is het om ’s avonds zó vanuit onze thermen in je badjas naar je luxe hotelkamer te wandelen. En ’s morgens uitgerust en fris weer te genieten van een uitgebreid ontbijt én een extra wellnessdag. Het kan met onze hotelovernachtingen, die je heel eenvoudig kunt bijboeken bij jouw arrangement

Blijf jij tijdens het Aufguss IT & Friends bij ons slapen?

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.