Webshop
Ontspannen bij Thermen Bussloo

Werelds genieten in de avond?

Laat de drukte van de dag achter je én doe nieuwe energie op in de avonduurtjes. Kom heerlijk tot rust bij Thermen Bussloo. Ontdek de mogelijkheden in de avond!

Kom 's avonds genieten!
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Opgiet- en rituelen arrangement

Vuur, aarde, lucht, water en ether. Vijf elementen die er samen voor zorgen dat jij je (meer) in balans voelt. Tijdens ons opgiet- en rituelenweekend op 25 en 26 maart nemen we je mee in ál deze elementen. Met bijzondere, unieke rituelen in ons Sauna Theater. Laat je verrassen door hartverwarmende verhalen, klanksessies en meditaties. Belevenissen in warmte, water, kleuren en geluiden.

SELECTEER DATUM
25 maart
€89,95 p.p.
26 maart
€89,95 p.p.

Dit ga je beleven:

Een bijzonder opgiet- en rituelenweekend, waarbij jij toegang hebt tot alle unieke vijf-elementen rituelen in ons Sauna Theater. Boek dit arrangement én je geniet van:

  • Exclusieve toegang tot het opgiet- en rituelenprogramma in ons Sauna Theater (bestaande uit rituelen en opgietingen in het thema vijf-elementen)
  • De hele dag toegang tot onze sauna- en badfaciliteiten
  • Een heerlijke 3-gangen live cooking lunchbuffet (of tegen meerprijs een dinerbuffet)
  • Inclusief deelname aan ons uitgebreide belevenisprogramma*

Boek het arrangement voor 89,95 p.p.

*Wij bieden een gevarieerd belevenisprogramma, op basis van beschikbaarheid.

Vijf elementen in balans

Misschien ken je de uitdrukking ‘in je element zijn’ wel? Het komt van het oerprincipe dat ons lichaam (én de aarde) is samengesteld uit vijf natuurelementen: vuur, aarde, lucht, water en ether. Ontbreekt er ééntje of is een element minder aanwezig? Dan voel jij je minder lekker in je vel óf ben je uit balans. Bewust aandacht besteden aan al deze vijf elementen (en vooral de harmonie ertussen) zorgt er dan ook voor dat jij je zowel energiek, fit, krachtig én ontspannen voelt.

Om te ontdekken waar jij het meeste behoefte aan hebt, is het fijn om te weten waar ieder element voor staat. Een fijne manier om je meer te verbinden met de elementen die jij nodig hebt, is tijdens onze unieke rituelenweekend op 25 en 26 maart. Tijdens dit weekend komen alle vijf natuurelementen terug in bijzondere, exclusieve rituelen én opgietingen. Zó beleef je bijvoorbeeld in ons Sauna Theater een bijzonder klankritueel waarbij het element ‘Ether’ centraal staat. Of ontdek je de zuiverende kracht van één van de rituelen binnen het element ‘Lucht’ – even diep in- en uitademen. En voel je je futloos of moe? Ga dan op zoek naar warmte tijdens één van onze ‘Vuur’ rituelen.

Met ons speciale Opgiet- en rituelenarrangement heb jij toegang tot ál deze opgietingen en rituelen. Laat je meenemen en ontdek wat het doet voor jouw lichaam en geest!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.