• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Mindfulness & Yoga 3-daagse

29 - 31 augustus 2020

Rust in je hoofd, hoe fijn is die gedachte? Start je dag met een heerlijke yogasessie om je lichaam te laten ontwaken, breng je mind tot rust met een meditatie en zoek de warmte op in onze weldadige sauna’s, baden of op onze ruime (zonnige!) ligweide. Ga deze zomer mee op reis, op reis naar jezelf! Laat je spanningen los. Geniet van luxe in je eigen hotelkamer, een fijne en lange massage, verschillende meditaties en yoga-oefeningen én van lekker en uitgebreid eten en drinken. Klinkt zalig? Dat is het ook!

Doordeweeks of weekend?
Doordeweeks
v.a. €475,00 p.p.
Weekend
v.a. €560,00 p.p.

Dit ga je beleven:

Yoga, Mindfulness én Wellness… Een ideale combinatie! In deze drie dagen komen geestelijke en lichamelijke gezondheid samen én geniet je van;

 • Twee overnachtingen in ons 4-sterren Hotel Thermen Bussloo
 • Twee dagen wakker worden met een uitgebreid ontbijt
 • Twee mindfulness workshops (óók voor beginners te volgen)
 • Een yogales en klankmeditatie
 • Een mindfulness wandeling rondom het prachtige meer van Bussloo
 • Een heerlijke mindfulness massage van 50 minuten
 • Drie dagen onbeperkt toegang tot onze sauna’s en baden
 • Ons (gratis!) en aangepaste belevenisprogramma met unieke rituelen
 • Een heerlijk driegangen diner in restaurant Intens op je eerste dag
 • En, badjas en handdoeken service!

Doordeweeks: € 475,00 p.p.
Weekend: € 560,00 p.p.

* Prijs inclusief 2x overnachting in Hotel Thermen Bussloo, 1x 3 gangen diner en mindfulness massage van 50 minuten. O.b.v. tweepersoonsgebruik. Voor éénpersoonsgebruik wordt een eenpersoonstoeslag á 54,50 per nacht berekend. 

 

Contact met jezelf door even afstand te nemen

Rust komt in stappen. Je voelt je meer ontspannen, rustiger en kalmer. In drie dagen laat je je alledaagse drukte achter én ben je echt even weg. Quality time met jezelf waarin je je hoofd leeg maakt, doelen weer helder stelt én aandacht besteedt aan je lichaam en geest.

Yoga zorgt voor balans, innerlijke rust en vitaliteit. Je lichaam wordt er vrijer van, je voelt je fitter en je ervaart meer ontspanning. Oók mindfulness is een weldaad voor je lichaam en geest. Het is ondertussen wetenschappelijk bewezen dat je door het beoefenen van mindfulness je hersenen en gezondheid flink bevordert. Door meer aandacht te besteden aan het hier-en-nu ga je dingen om je heen meer waarderen.

Geniet in deze fijne mini-vakantie, op het mooiste plekje van de Veluwe, van yoga, mindfulness, wellness én het eten. Daar knap je van op!

Gun het jezelf. Pak je koffers en ga er even lekker tussenuit. En let op, vergeet je zwembroek, badpak of bikini niet… want op dinsdag is het badkledingdag!

Goed om te weten:

 • Alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de door jou gekozen datum en de gekozen opties in jouw arrangement.

 • Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €1,80 p.p.p.n. en extra consumpties.

 • Mindfulness & Yoga bestaat uit drie dagen ontspanning en genieten bij Thermen Bussloo. Je kunt kiezen uit de volgende data:
  -Weekend: 1 t/m 3 augustus (VOL) & 29 t/m 31 augustus

 • De tijden van de sessies staan vast:
  Dag 1: Workshop mindfulness 13.00 tot 17.00 uur
  Dag 2: Workshop mindfulness 9.00 tot 11.00 uur
  Dag 2: Klankmeditatie 20.00 uur
  Dag 3: Yogales 9.00 tot 10.30 uur
  Dag 3: Mindfulness wandeling 11.15 tot 12.00 uur 
 • Wij zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Wij zorgen ervoor dat jij je kan ontspannen en dragen zorg voor jouw veiligheid en gezondheid. Dit betekent concreet dat:
  - de workshops zo veel mogelijk buiten (aan het prachtige meer van Bussloo!) worden gegeven.
  - indien de weersomstandigheden dit niet toelaten, zullen de workshops in onze zaal in het Banyan Centre worden gegegeven. Uiteraard rekening houdend met 1.5 meter afstand.
  - op de eerste dag ontvang je als deelnemer een eigen yogamatje, benodigde attributen voor de les en desinfectiematerialen.

Onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Bekijk meer

Maak een keuze.