• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

3-daagse ademretreat

Regie over je leven

Ontdek wat jouw innerlijke drijfveren zijn, besef waarom je dingen doet zoals je die doet en krijg tools aangereikt om te veranderen wat je wilt veranderen. In dit meerdaagse programma staan jij en jouw adem centraal. Onze deskundige coaches analyseren jouw manier van ademen en leren je een ademtechniek die je eenvoudig en snel dicht bij jezelf brengt. In meerdere begeleide ademsessies leer je te ontspannen, kom je tot de kern van blokkades, krijg je heldere inzicht in wat je écht wilt, waarna je met hernieuwde energie weer naar huis gaat.

Eerstvolgende beschikbare datums:
17-19 september 2021
€995,00 p.p.
19-21 november 2021
€995,00 p.p.

Ontmoet jezelf, maak nieuwe en bewuste keuzes

Een ontmoeting met jezelf. Dat vat dit verhelderende programma wellicht het beste samen. 

Voel je je gestrest of ervaar je gezondheidsklachten? Loop je vast in je privé- of professionele leven? Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar je weet niet precies wat en hoe? Stop met overleven en ga weer genieten, neem regie over je leven. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in.

Ademhalen, opruimen en vooruitkijken

In onze samenleving zijn we van een natuurlijke ademhaling afgedwaald. Ons tempo, onze hoge eisen en toenemende druk of stress drijft onze ademhaling vaak omhoog en versnelt het ritme. Een gezonde lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden met de juiste ademhalingstechnieken. En een gezonde geest en lichaam zorgen voor meer regie over jouw leven.

In deze meerdaagse retreat analyseren onze deskundige coaches jouw manier van ademen. Naast de focus op adem is er aandacht voor voeding, beweging en uiteraard ontspanning. Tijdens individuele coaching momenten gaan we dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt. Je leert wat bewuste keuzes voor jouw lijf kunnen doen. . Ontspannen en genieten doe je ’s avonds in de verrassende wellness faciliteiten van Thermen Bussloo.

De kern van 'Regie over je leven'

  • Ontmoet jezelf
  • Ontdek de kracht van ademen
  • Ervaar rust en leer ontspannen
  • Ontdek wat je écht wilt: privé en professioneel
  • Leer wat jouw lichaam nodig heeft
  • Ga voor een nieuw begin, een frisse start

Wat ga je meemaken?

DAG 1

De eerste dag begint ontspannen aan het begin van de middag. Om 13:30 uur ontvangen we je in onze Banyanzaal waar je kennismaakt met de trainers en je mededeelnemers. Met een demo en coachmodel vertellen we je hoe we de komende dagen aan de slag gaan. Tussendoor is er pauze en gaan we door met het bepalen en specifiek maken van jouw doelen. We doen een oefening en mediteren op de gestelde doelen. Het diner start om 18:00 uur waarna de avond is gereserveerd voor individuele coachingsessies en gebruik van de saunafaciliteiten.

DAG 2

We beginnen dag 2 om 08:00 uur met een gezond ontbijtbuffet. De ochtend staat vervolgens in het teken van ademen. We beginnen met aandacht voor je fysieke gezondheid en een yogasessie. Daarna heb je je eerste ademsessie. Van deze bijzondere ervaring kun je bijkomen en nagenieten tijdens een fijne lunch. Het middagprogramma begint om 14:00 uur. Je hebt een korte individuele coachingsessie en we gaan samen actief bewegen, als het even kan in de buitenlucht. Tevens is er aandacht voor gezonde voeding en leefstijl. Om 18:00 uur sluiten we het programma af met een diner waarna je kunt uitrusten in de wellness van de Thermen of op je luxe hotelkamer.

DAG 3

Om 08:00 uur wacht je weer een heerlijk ontbijtbuffet. Tot 09:30 uur heb je ruim tijd om uit te checken waarna we de dag beginnen met een meditatie en aandacht voor communicatie en lichaamstaal. Daarna beleef je jouw tweede ademsessie. Na een gezonde lunch gaan we naar buiten om te wandelen en jouw nieuwe keuzes te integreren. Van 15:15 tot 16:00 uur borgen we jouw nieuwe inzichten en groei en ronden we samen het programma af.Goed om te weten: 

Deze retreat is inclusief twee overnachtingen, twee keer een heerlijk, vers ontbijt en twee maal een culinaire lunch en diner verzorgd door onze chef. Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes is natuurlijk ook beschikbaar. Daarnaast krijg je een uitgebreid werkboek en onbeperkt entree tot alle wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo.

 

Maak een keuze.