Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Regie over je leven

Ontdek wat jouw innerlijke drijfveren zijn, besef waarom je dingen doet zoals je die doet en krijgt tools aangereikt om te veranderen wat je wilt veranderen. De workshop is inclusief twee overnachtingen, twee keer een heerlijk, vers ontbijt en twee maal een culinaire lunch en diner verzorgd door onze chef. Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes is natuurlijk ook beschikbaar. Daarnaast krijg je een uitgebreid werkboek en onbeperkt entree tot alle wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo.

Driedaagse ademretreat

Eerstvolgende beschikbare datums:
4-6 juni 2021
€995,00 p.p.
17-19 september 2021
€995,00 p.p.
19-21 november 2021
€995,00 p.p.

Ontmoet jezelf, maak nieuwe en bewuste keuzes

Een ontmoeting met jezelf. Dat vat dit intensieve en verhelderende programma wellicht het best samen. 

Voel je je gestrest of ervaar je gezondheidsklachten? Loop je vast in je privé- of professionele leven? Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar je weet niet precies wat en hoe? Stop met overleven en ga weer genieten, neem regie over je leven. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in.

Ademhalen, opruimen en vooruitkijken

In dit intensieve programma staan jij en jouw adem centraal. Onze deskundige coaches analyseren jouw manier van ademen en leren je een ademtechniek die je eenvoudig en snel dicht bij jezelf brengt. In meerdere begeleide sessies verdeeld over de dagen leer je te ontspannen, kom je tot de kern van blokkades en krijg je helder inzicht in wat je echt wilt. Tijdens individuele coaching momenten gaan we dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt.

Je krijgt weer regie over je leven wanneer jouw lichaam en geest in balans zijn. Naast de focus op adem is er aandacht voor voeding, beweging en uiteraard ontspanning. Je leert wat bewuste keuzes voor jouw lijf kunnen doen. Ontspannen en genieten doe je ’s avonds in de verrassende wellness faciliteiten van Thermen Bussloo.

De kern van 'Regie over je leven'

  • Ontmoet jezelf
  • Ontdek de kracht van ademen
  • Ervaar rust en leer ontspannen
  • Ontdek wat je écht wilt: privé en professioneel
  • Leer wat jouw lichaam nodig heeft
  • Ga voor een nieuw begin, een frisse start

Wat ga je meemaken?

DAG 1

De eerste dag begint ontspannen aan het begin van de middag. Om 13:30 uur ontvangen we je in onze Banyanzaal waar je kennismaakt met de trainers en je mededeelnemers. Met een demo en coachmodel vertellen we je hoe we de komende dagen aan de slag gaan. Tussendoor is er pauze en gaan we door met het bepalen en specifiek maken van jouw doelen. We doen een oefening en mediteren op de gestelde doelen. Het diner start om 18:00 uur waarna de avond is gereserveerd voor individuele coachingsessies en gebruik van de saunafaciliteiten.

DAG 2

We beginnen dag 2 om 08:00 uur met een gezond ontbijtbuffet. De ochtend staat vervolgens in het teken van ademen. We beginnen met aandacht voor je fysieke gezondheid en een yogasessie. Daarna heb je je eerste ademsessie. Van deze bijzondere ervaring kun je bijkomen en nagenieten tijdens een fijne lunch. Het middagprogramma begint om 14:00 uur. Je hebt een korte individuele coachingsessie en we gaan samen actief bewegen, als het even kan in de buitenlucht. Tevens is er aandacht voor gezonde voeding en leefstijl. Om 18:00 uur sluiten we het programma af met een diner waarna je kunt uitrusten in de wellness van de Thermen of op je luxe hotelkamer.

DAG 3

Om 08:00 uur wacht je weer een heerlijk ontbijtbuffet. Tot 09:30 uur heb je ruim tijd om uit te checken waarna we de dag beginnen met een meditatie en aandacht voor communicatie en lichaamstaal. Daarna beleef je jouw tweede ademsessie. Na een gezonde lunch gaan we naar buiten om te wandelen en jouw nieuwe keuzes te integreren. Van 15:15 tot 16:00 uur borgen we jouw nieuwe inzichten en groei en ronden we samen het programma af.

Maak een keuze.