Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel incl. ontbijt en diner

Er even ‘gewoon’ weer een paar dagen tussenuit. Eindeloze boswandelingen, frisse fietstochtjes, met je voeten door het zand langs het meer van Bussloo lopen en één zijn met de natuur ...

Hoe heerlijk is het om de tijd even stil te kunnen zetten? Om even volledig tot rust te komen, tijd voor elkaar te nemen én echt even offline te zijn? Ontwaak met de geluiden van de natuur, trek een paar baantjes in ons heerlijke buitenbad, wandel door onze rustgevende saunatuin én geniet van een uitgebreid ontbijt en culinair 3- of 5 gangen diner op jouw hotelkamer óf op ons ruime, zonnige terras.

Korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €109,00 p.p.
2 nachten
v.a. €218,00 €198,00 p.p.
3 nachten
v.a. €327,00 €297,00 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Overnachting incl. uitgebreid ontbijt op je kamer
  • Genieten van een 3- of 5 gangen diner op je kamer óf op ons ruime, zonnige terras
  • Genieten van onze heerlijke buitenbaden, inclusief het Zoutwaterbad
  • een uitgebreid één-op-één belevenisprogramma**
  • Een paar dagen volledig tot rust komen in de prachtige omgeving
  • Inclusief fiets- en wandelroutes


Nu vanaf € 109.- per persoonOns buitenbad is ongekleed toegankelijk, behalve op badkledingdag. Op badkledingdag is het dragen van badkleding de gehele dag verplicht. 
** De één-op-één rituelen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen op de dag van aankomst geboekt worden.

 
Let op!
Onze saunafaciliteiten zijn nog gesloten.

Reserveer direct

Goed voor je gezondheid

De deur uit en de natuur in. De afgelopen weken bracht je waarschijnlijk heel wat tijd binnenshuis door. Ga er daarom even lekker op uit én adem de frisse buitenlucht in.

Doe nieuwe energie op en trek een paar baantjes in ons ruime buitenbad, drijf en droom weg in ons zoutwaterbad óf laat je verwarmen door onze whirlpools. Wandel vanuit je hotelkamer direct de natuur in of fiets door de bossen van de Veluwe. Even weg van de prikkels, de drukte en het verkeer. Even je hoofd leegmaken en genieten van de natuur.

En, heb je van het wandelen in de buitenlucht of na het fietsen trek gekregen? Onze chef-kok zal je op je hotelkamer óf op ons zonnige terras verrassen met een (h)eerlijk uitgebreid diner. Uiteraard goed, gezond én bereid met liefde!

Kortom; je lichaam en geest zijn je dankbaar na een paar dagen ontspannen en genieten bij Hotel Thermen Bussloo, dat is zeker!

Ontdek de omgeving

Voorwaarden en maatregelen

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,92 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Wij hanteren uiteraard een strikt veiligheids- en hygiëneprotocol dat valt binnen de maatregelen van het RIVM. Bij Hotel Thermen Bussloo hebben we extra maatregelen genomen om je verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Neem een kijkje op onze speciale corona-pagina voor meer informatie.

Reserveer direct

Onze maatregelen

Bekijk hier al onze maatregelen.

Bekijk

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen rondom onze (her)opening.

Bekijk

Maak een keuze.