thermenfanspopup v3

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree....

Meld je aan
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel incl. ontbijt, diner en massage

Volledig verzorgd genieten? Uitrusten en opladen van de dagelijkse hectiek? Voel je welkom en laat je in de watten leggen tijdens je verblijf in Hotel Thermen Bussloo.

Word wakker met een uitgebreid ontbijt op je kamer, drijf en droom weg in ons prachtige Zoutwaterbad, ontspan in onze warme whirlpools en geniet van een culinair diner op jouw hotelkamer. Dát is genieten! Na een wandeling door de prachtige natuur even je spieren los laten masseren of een rustgevende gezichtsbehandeling inplannen. Heerlijk, in combinatie met een paar dagen even offline zijn…

Korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €129,00 p.p.
2 nachten
v.a. €258,00 €238,00 p.p.
3 nachten
v.a. €397,00 €357,00 p.p.

Dit ga je beleven

  • Overnachting incl. uitgebreid ontbijt op je kamer
  • Genieten van een 3- of 5 gangen verrassingsdiner op je kamer
  • Geniet van onze heerlijke buitenbaden*, inclusief het prachtige Zoutwaterbad
  • De mogelijkheid tot het boeken van sauna voor privé gebruik (kosteloos te reserveren tijdens de incheck, op de dag van je bezoek)
  • Een heerlijke massage of gezichtsbehandeling naar keuze van 50 minuten
  • Een paar dagen volledig tot rust komen in de prachtige omgeving
  • Inclusief fiets- en wandelroutes

Nu vanaf € 129.- per persoon


Ons buitenbad is ongekleed toegankelijk, behalve op badkledingdag. Op badkledingdag is het dragen van badkleding de gehele dag verplicht. 

Let op! Onze saunafaciliteiten zijn nog gesloten.

Reserveer direct

Onthaasten en opladen in de natuur

Hoe heerlijk is het om de tijd even stil te kunnen zetten? Om even volledig tot rust te komen en tijd voor jezelf én elkaar te nemen? Júist in deze tijd waarin ontspanning, rust en gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is. Hier, in Hotel Thermen Bussloo, ontbreekt het aan prikkels. Even terug naar de basis, offline en écht even samen zijn.

Gun jezelf een verwenmoment en geniet van een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Doe nieuwe energie op en trek een paar baantjes in ons ruime buitenbad of drijf en droom weg in ons prachtige Zoutwaterbad - de Mexicaanse Cenote. Wandel vanuit je hotelkamer direct de natuur in en ontdek de charme van lekker lang ontbijten, van samen fietsen door de bossen van de Veluwe én daarna culinair dineren op je eigen hotelkamer.

Wij beloven je, je gaat volledig ontspannen weer naar huis. En opgeladen, dat ook!

Ontdek de omgeving

Voorwaarden en maatregelen

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,92 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Wij hanteren uiteraard een strikt veiligheids- en hygiëneprotocol dat valt binnen de maatregelen van het RIVM. Bij Hotel Thermen Bussloo hebben we extra maatregelen genomen om je verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Neem een kijkje op onze speciale corona-pagina voor meer informatie.

Reserveer direct

Onze maatregelen

Bekijk hier al onze maatregelen

Bekijk

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen rondom onze (her)opening.

Bekijk

Maak een keuze.