Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel tweede kerstdag arrangement

Wat is er fijner dan na een feestelijke dag vol familie, diners en/of drukte, heerlijk de tijd voor jezelf te nemen in onze sauna’s en baden? Kies dit jaar voor een ontspannen tweede kerstdag of neem op 27 december extra tijd voor jezelf én elkaar.

Kies je voor een toegang tot onze wellness op 27 december? Dán is het badkledingdag bij Thermen Bussloo.

Hotel arrangement
v.a. €159,95 p.p.

Dit ga je ervaren

  • Één overnachting in Hotel Thermen Bussloo
  • Een uitgebreid en luxe ontbijt
  • Op tweede kerstdag óf 27 december* genieten van al onze saunafaciliteiten
  • Geniet van een heerlijk, culinair vijfgangen verassingsdiner in Restaurant Intens op tweede kerstdag

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Nu voor €159,95 per persoon

*Op 27 december is het badkledingdag bij Thermen Bussloo. Het dragen van badkledingdag is dan de gehele dag verplicht.

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,95 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Ontspannen de kerstdagen afsluiten

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze kerstdagen. Een kerst zonder al te veel stress en zonder al te veel ‘moeten’. Bij Thermen Bussloo vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Bussloo kan: Werelds genieten! 

Stap binnen in een nog sfeervollere ambiance; met prachtig versierde kerstbomen, fonkelende lichtjes en een bijzonder belevenisprogramma. Helemaal in kerstsfeer verrassen we je in restaurant Intens met een heerlijk vijfgangen verrassingsdiner. Jouw taak? Zorgeloos genieten en even tijd voor jezelf (en elkaar) nemen! Dát is nog eens een ontspannen de kerst afsluiten!

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.