Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
DE NL

Oud & Nieuw arrangement

Ga jij relaxt én ontspannen het nieuwe jaar in? Naast twee dagen genieten van onze wereldse wellness geniet je ook van een heerlijk uitgebreid diner en een all inclusive avond met live muziek.

Inclusief badjas en handdoek.

Hotel Oud & Nieuw
v.a. €349,50 p.p.

Dit ga je beleven

  • Hotelovernachting in Hotel Thermen Bussloo
  • Uitgebreid en feestelijk ontbijt
  • Viergangen verrassingsdiner in restaurant Intens
  • All inclusive avond (vanaf 22.00 uur) met hapjes, drankjes en live muziek*
  • Twee dagen genieten in onze sauna's 
  • En uiteraard om 00.00 uur een heerlijk glaasje champagne om samen het nieuwe jaar in te luiden

Oh, en extra fijn voor een ultieme beleving: We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. 

Nu vanaf € 349,50 p.p.

Dit arrangement is alleen geldig van 31 december op 1 januari, op basis van beschikbaarheid.

* Het entertainment stemmen wij af op de mogelijkheden die er liggen binnen de kaders van de (op dat moment geldende) coronamaatregelen.

ja, ik ga ontspannen het nieuwe jaar in

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

boek nu

Ontspannen het nieuwe jaar in

Oud en Nieuw bij Thermen Bussloo is op een bijzondere én ontspannen manier het nieuwe jaar vieren! Geniet van onze sfeervol aangeklede thermen, laat je verwennen, verrassen en kom even helemaal tot rust.

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Kerst arrangementen

Ontspannen de feestdagen in? Boek nu een van onze feestelijke kerst arrangementen.

bekijk

Maak een keuze.