• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel Kerst arrangementen

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze kerstdagen, een kerst zonder al te veel stress en zonder te veel ‘moeten’. Bij Thermen Bussloo vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Bussloo kan: Werelds genieten!

Kerstavond
v.a. €349,50 p.p.
1e kerstdag
v.a. €369,50 p.p.
2e kerstdag
v.a. €339,50 p.p.

Kerst arrangement:

  • Een luxe hotelovernachting met feestelijk ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle saunafaciliteiten
  • Een heerlijk aperitief van het huis
  • 6-gangen diner in restaurant Intens (aanvang 18.30 uur)
  • Bijpassend luxe wijnarrangement (of een alcoholvrij alternatief)
  • Koffie of thee met friandises
  • Inclusief badjas en een handdoek 
    (TIP; boek voor slechts € 10,95 onze handdoeken wisselservice)

Inclusief twee dagen deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Nu vanaf € 339,50 p.p.

Zorgeloos ontspannen

Wil je de sociale verplichtingen deze feestdagen liever hélemaal ontlopen? Boek dan een overnachting in ons Hotel Thermen Bussloo. Ons hotel heeft altijd iets magisch, maar een verblijf tijdens de feestdagen voelt helemaal speciaal. Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel.

Op kerstavond heerlijk ontspannen voordat de feestdagen beginnen, wegdromen en helemaal tot rust komen op Eerste kerstdag, je door ons in de watten laten leggen op Tweede kerstdag en romantisch overnachten? Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo belooft een Kerst zoals nergens anders…

Voorwaarden

Het exacte menu voor het diner wordt later bekend gemaakt. Eventuele allergieën en andere wensen stemmen wij persoonlijk met jullie af.

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,92 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Voor de badjas en handdoek rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

bekijk meer

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Bekijk meer

Maak een keuze.