Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
DE NL

Hotel kerst arrangement

Heerlijk relaxen tijdens de feestdagen. Geniet van twee weldadige dagen in onze sauna's, een zesgangen diner in restaurant Intens en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Boek nu jouw relaxmoment.

25 & 26 december
1e kerstdag
v.a. €199,50 p.p.
2e kerstdag
v.a. €199,50 p.p.

Dit ga je beleven

  • Overnachting in Hotel Thermen Bussloo
  • Uitgebreid luxueus ontbijt
  • Geniet van een zesgangen verrassingsdiner in restaurant Intens
  • En twee dagen genieten van onze sauna's en baden
  • inclusief badjas en handdoek

Oh, en extra fijn voor een ultieme beleving: We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. 

Nu vanaf € 199,50 p.p.

Dit arrangement is alleen geldig tijdens 1e of 2e kerstdag, op basis van beschikbaarheid.

Boek nu

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van beschikbaarheid en een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen opties in je arrangement.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald

Ontspannen de feestdagen in

Kerst bij Thermen Bad Bussloo is op een bijzondere én ontspannen manier de feestdagen vieren! Geniet van onze sfeervol aangeklede thermen, laat je verwennen, verrassen en kom even helemaal tot rust.

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

onze maatregelen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Hotel Oud & Nieuw

Ontspannen het nieuwe jaar in? Boek nu ons hotel Oud & Nieuw arrangement.

bekijk

Maak een keuze.