Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel Herfst arrangement

Met ons Hotel Herfst arrangement ga je heerlijk ontspannen én gezond het najaar in. Maak je lichaam én geest klaar voor de koudere dagen, warm jezelf maar liefst twee dagen op in onze weldadige sauna’s en geniet van de laatste zonnestralen in onze fijne buitenbaden of op onze ruime ligweide.

KORTING BIJ MEERDERE NACHTEN
1 nacht
v.a. €154,95 p.p.
2 nachten
v.a. €309,90 €289,90 p.p.
3 nachten
v.a. €464,85 €434,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen opwarmen in onze weldadige sauna's of heerlijke whirlpools
  • Vang op een mooie najaarsdag nog wat zonnestralen op in onze ruime ligweide
  • Geniet van een heerlijk diner in restaurant Intens Keuze uit een heerlijk driegangen verrassingsdiner in restaurant Intens (uitbreiding naar vijfgangen voor slechts €17,50 p.p.) of een driegangen dinerbuffet in restaurant N-Joy. 
  • Inclusief badjas en handdoek

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,95 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

Word verliefd op de herfst!

Een seizoen om warm van te worden. De herfst. Op koude dagen heerlijk opwarmen in onze weldadige sauna’s en op een mooie najaarsdag nog wat zonnestralen opvangen op onze ruime ligweide. En, een verfrissende duik in één van onze baden of juist opwarmen in onze whirlpools? Ook dat is genieten in deze periode! Doe nieuwe energie op en kom genieten in het najaar.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.