thermenfanspopup v3

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree....

Meld je aan
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel Gault & Millau

Op 14 maart heeft restaurant Intens een plek veroverd in de Gault&Millau gids, zo werd bekend gemaakt tijdens de gidslancering en awardshow in TivoliVredenburg. Met een beoordeling van 13 punten op een schaal van 20 behoort restaurant Intens hiermee tot de culinaire top van Nederland.

Ontspannen in alle saunafaciliteiten, een droom van een overnachting én genieten van een vijfgangen verrassingsdiner van de chef.

Het Hotel Gault & Millau arrangement is pure verwennerij. En zeker voor je smaakpapillen!

korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €164,95 p.p.
2 nachten
v.a. €329,90 €309,90 p.p.
3 nachten
v.a. €494,85 €464,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle saunafaciliteiten
  • vijfgangen verrassingsdiner van de chef
  • Alle ingrediënten voor een onvergetelijke culinaire avond
  • Inclusief badjas en een handdoek (TIP; boek voor slechts € 12,50 onze handdoeken wisselservice)

Inclusief twee dagen deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Reserveer direct

Gault & Millau

De Gault&Millau onderscheiding markeert een belangrijke nieuwe stap in de toekomstplannen van het culinaire fine-dining restaurant. “Op de drempel van het jaar waarin we het 10-jarige jubileum van restaurant Intens vieren, is dit een geweldige kroon op het harde werk van ons team”, aldus chef-kok Heine Ruitenbeek. In 2020 heeft hij zich bij het team gevoegd, een spannende stap in coronatijd. 

“Het voelde goed. Als team hebben we de coronaperiode aangegrepen om volop te investeren in onszelf. Zo blijven we ons vernieuwen, door middel van bijvoorbeeld wijn-spijstrainingen, en zoeken we steeds weer naar de perfecte combinatie van kwaliteit en beleving. Daarbij staat het werken met eerlijke en lokale producten centraal. Een verhaal dat we nóg meer aan onze gasten willen vertellen, maar wat we ze ook vooral willen laten proeven en ervaren”.

restaurant Intens

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,95 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.