• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel Culinair Genieten

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen kan je heerlijk komen ontspannen in alle saunafaciliteiten, geniet je in de avond van een culinaire driegangen verrassingsdiner op jouw hotelkamer en droom je heerlijk weg in ons luxe hotel. De volgende morgen wacht er een heerlijk ontbijt op je in ons restaurant en geniet je de hele dag (tot 17.00 uur) van al onze sauna's en (zwem)baden.

Wanneer kom jij ontspannen?

Korting bij meerdere nachten
1 nacht
v.a. €129,95 p.p.
2 nachten
v.a. €259,90 €239,90 p.p.
3 nachten
v.a. €389,85 €359,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen tot 17.00 uur genieten van alle saunafaciliteiten
  • Driegangen verrassingsdiner van de chef op jouw luxe hotelkamer
  • Badjas en een handdoek (TIP; boek voor slechts € 10,95 onze handdoeken wisselservice)

Inclusief twee dagen deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Nu vanaf € 129,95 per persoon

Veilig en zorgeloos ontspannen

Wij laten blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Wij hanteren in ons hele wellnessresort 1,5 meter afstand. Ook bij onze sauna's en baden wordt aangegeven hoeveel personen er maximaal tegelijkertijd in mogen. 

Er is in in ons wellnessresort genoeg ruimte voor iedereen om uitgebreid te kunnen ontspannen. Geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte. Wel zo fijn voor jezelf en de ander.

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,92 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.