Webshop
Ontspannen bij Thermen Bussloo

Werelds genieten in de avond?

Laat de drukte van de dag achter je én doe nieuwe energie op in de avonduurtjes. Kom heerlijk tot rust bij Thermen Bussloo. Ontdek de mogelijkheden in de avond!

Kom 's avonds genieten!
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel Culinair Genieten

Ons hotelrestaurant Intens is wederom bekroond met een topbeoordeling in de Gault & Millau gids! Met een beoordeling van 13,5 punten behoort ons restaurant tot de top van culinair Nederland. Dit vieren we graag samen met jou met ons speciale culinaire hotelarrangement. Van ons voor jou.

Geniet van twee dagen wereldse wellness, een droom van een overnachting in ons heerlijke hotel én laat je in de watten leggen door een vijfgangen verrassingsdiner van de chef.

1 nacht
v.a. €174,95 p.p.
2 nachten
v.a. €349,90 €329,90 p.p.
3 nachten
v.a. €524,85 €494,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle saunafaciliteiten
  • Geniet van een heerlijk vijfgangen verrassingsdiner in restaurant Intens 
  • Inclusief badjas en handdoek

Inclusief twee dagen deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Gault & Millau onderscheiding

Wist je dat restaurant Intens een plaats in de Gault & Millau gids heeft veroverd? Met een beoordeling van 13,5 punten op een schaal van 20 behoort restaurant Intens tot de culinaire top van Nederland. 

Ingrediënten uit de streek, bijzondere smaak- en wijncombinaties en chefs met een passie voor puur; in ons restaurant eet je wat voor jou goed voelt én wat goed voor je is. En extra leuk: vanaf september komen al deze heerlijke gerecht rechtstreeks uit onze nieuwe keuken.

Kortom: het Hotel Jubileum arrangement is pure verwennerij. Zeker voor je smaakpapillen. Kunnen wij jou binnenkort verwachten?

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. 

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 2,01 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.