• Retreats
DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer

Hotel Werelds Genieten

Een seizoen om warm van te worden. De herfst. Op koude dagen heerlijk opwarmen in onze weldadige sauna’s en op een mooie najaarsdag nog wat zonnestralen opvangen op onze ruime ligweide. En, een verfrissende duik in één van onze baden of juist opwarmen in onze whirlpools? Ook dat is genieten in deze periode! Doe nieuwe energie op en kom genieten in het najaar.

Geniet van twee dagen wereldse wellness, een droom van een overnachting in ons heerlijke hotel én geniet van een heerlijk diner in ons restaurant.

KORTING BIJ MEERDERE NACHTEN
1 nacht
v.a. €164,95 p.p.
2 nachten
v.a. €329,90 €299,90 p.p.
3 nachten
v.a. €494,85 €444,85 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Eén overnachting incl. uitgebreid ontbijt
  • Twee dagen genieten van alle faciliteiten in onze thermen
  • Een heerlijk diner in ons restaurant. Keuze uit 3-gangenmenu in Restaurant Intens, 3-gangenmenu in Restaurant Kelodrome of het dinerbuffet in Restaurant N-joy. (uitbreiding naar 5-gangenmenu in Restaurant Intens is mogelijk voor slechts 17,50 -p.p.)
  • Inclusief badjas en handdoek, zorgeloos genieten dus!

Geniet van de herfst bij Thermen Bussloo

Heerlijke warme dagen, lange zwoele avonden… Het liefst houd je de zomer nog even vast, toch? Fijn nieuws: dat kan bij Thermen Bussloo. Met onze wereldse wellness ga je heerlijk ontspannen én gezond het najaar in. Maak je lichaam én geest klaar voor de koudere dagen, warm jezelf op in onze weldadige sauna’s en geniet van de laatste zonnestralen in onze fijne buitenbaden of op onze ruime ligweide. Alsof je nog midden in je vakantie zit…

Kies voor een herfst arrangement en ga op vakantie zonder je koffers te hoeven pakken. Dompel je onder in het zoute water van onze Mexicaanse Cenote, beleef de oosterse rust in de Azië sauna of ga de wereld rond in één saunagang: de Vier Elementensauna.
 
Gun jezelf zo’n hartverwarmend najaarsmoment!

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 2,01 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50.

Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p

Voor de badjas en handdoeken rekenen wij een borg van € 50,- per persoon. Deze borg wordt berekend bij het inchecken en wanneer je de badjas en handdoeken bij uitchecken weer bij ons inlevert, wordt de borg uiteraard van de rekening afgehaald.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.