Wat wil je reserveren?
Sauna entree Hotel arrangement
DE NL

5-daagse Wellness vakantie

Toe aan rust, ruimte, balans en nieuwe energie? Bij Thermen Bussloo beleef je een heerlijk warm najaar én kun je jezelf even helemaal opladen tijdens onze 5-daagse wellness vakantie! Maak je lichaam klaar om sterk aan de herfst te beginnen en doe nieuwe energie op tijdens onze unieke workshops. Stap in een wereld van totale ontspanning voor lichaam en geest. Geniet van pure wellness, weldadige behandelingen en heerlijk wellnessfood.

Aankomst op maandag

Aankomst op maandag:
5-dagen genieten
v.a. €475,00 p.p.

Dit ga je beleven:

Een compleet ontspannen vakantie. In deze vijf dagen komen geestelijke en lichamelijke gezondheid samen én geniet je van;

 • Vier overnachtingen inclusief ontbijt
 • Exclusieve deelname aan wisselende workshops van 45 minuten:
  • Yoga 
  • Mindfulness 
  • Klankmeditatie (Soundhealing)
  • Qi-gong
  • En nog meer unieke workshops
 • Een heerlijk driegangen diner in restaurant Intens (upgrade naar 5 gangen voor slechts € 20,- p.p.)
 • Een weldadige massage of behandeling van 50 minuten naar keuze
 • Vijf dagen onbeperkt toegang tot onze sauna’s
 • Inclusief Saunapakket: badjas en handdoeken liggen voor je klaar.

Oh, en extra fijn voor een ultieme beleving: We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

Vanaf € 475,00 p.p.

* Prijs inclusief 4x overnachting in Hotel Thermen Bussloo, 1x 3 gangen diner, een behandeling of massage van 50 minuten en unieke workshops voor algehele ontspanning. De bovenstaande workshops wisselen per week. De definitieve workshops en planning ontvang je tijdens check-in.

Reserveer nu

Ultieme ontspanning in eigen land

Sta eens stil. Bij jezelf. Bij je gezondheid en welzijn. Neem even alle tijd voor jezelf. Gezond leven gaat over veel meer dan gezond eten. Vijf dagen weg in eigen land, middenin de natuur op de Veluwe én relaxen in onze weldadige sauna’s en baden. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Of je nu een herfstwandeling wilt maken of wilt fietsen door de prachtige natuur, wilt genieten aan het meer van Bussloo, de hele dag wilt ontspannen in onze sauna's en baden óf tot rust wilt komen tijdens een meditatie of behandeling. Het maakt ons niet uit. Als jij maar ontspant en tot rust komt. Wij geven je de tijd en ruimte.

Gun het jezelf. Pak je koffers en ga er even lekker tussenuit dit najaar. En let op, vergeet je zwembroek, badpak of bikini niet… want op dinsdag is het badkledingdag!

Onze maatregelen

Voorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de door jou gekozen datum en de gekozen opties in jouw arrangement.


Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €1,89 p.p.p.n. en extra consumpties.

Geniet van unieke workshops tijdens jouw vakantie

In vijf dagen laat je je alledaagse drukte achter én ben je echt even weg. Quality time met jezelf waarin je je hoofd leeg maakt, ruimte maakt voor nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Elke dag is een nieuwe dag. Een nieuw begin. Je beleeft unieke workshops en zul je merken dat je je meer ontspannen, rustiger en kalmer voelt. Maak kennis met o.a. Mindfulness, Soundhealing, Qi-gong en Yoga. Maak contact met jezelf, door even afstand te nemen.

Mindfulness (45 minuten)

Sta stil bij jezelf. Het brengt je in beweging.

De agenda’s zijn overvol en we streven er naar om de beste en gelukkigste versie van onszelf aan iedereen te laten zien. Mindfulness helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimmere manier om te gaan met alle drukte om je heen. Tijdens de Mindfulness workshop leer je hoe je Mindfulness kunt inzetten om bewuster én beter om te gaan met stress, pijn en andere ongemakken. Het maakt je bewust van wat er zich allemaal afspeelt in je lichaam. Deze workshop leert je om je meer te richten op het ‘nu’, en niet met gedachten naar gisteren of morgen te gaan. We doorbreken het piekeren en zorgen voor meer veerkracht en vertrouwen.

Soundhealing (45 minuten)

Hoor eens. De verborgen kracht van klank.

Stel je eens voor dat het windstil is. Je staat bij een meer en je gooit een steen in het water. Er ontstaan ‘kringen’ die steeds groter worden. Als je je dan bedenkt dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, dan kun je je beter voorstellen wat de trillingen van klankschalen in jouw lichaam doen. Klank heeft een groot effect op lichaam én geest. Tijdens de workshop Soundhealing ervaar je een diepe ontspanning. Opgebouwde spanningen en blokkades worden losgetrild door Nepalese klankschalen, Ocean drums en andere bijzondere wereldinstrumenten. Heerlijk om weer even in balans te komen én om nieuwe energie op te doen. Luister, ruik de heerlijke geur van etherische oliën en kom helemaal tot rust.

Qi-gong (45 minuten)

Hervind je energie en kom in balans.

Qi-gong. Om je op weg te helpen: spreek uit als 'kieghong'. Het is een Chinese bewegingsleer die al eeuwen over de hele wereld beoefend wordt. Deze medische bewegingsleer is bekend én geliefd vanwege het krachtige effect op je gezondheid. De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleren de levensenergie (‘Qi’) en maken dat je ontspannen in het leven staat. In deze actieve workshop Qi-gong leer je hoe lichaam en geest als vrienden kunnen samenwerken. Je gaat uit je hoofd, in je lichaam. Vandaar dat Qi-gong ook wel ‘Mindfulness in beweging’ wordt genoemd. Het heft blokkades op, je wordt lichamelijk sterker en gezonder én je gedachten worden kalm. Extra fijn: door de eenvoud en het langzame tempo van de oefeningen is Qi-gong toegankelijk voor gasten van alle leeftijden.

Yoga  (45 minuten)

Ontspannen door bewegen.

Weet je wat zo fijn is aan yoga? Het helpt stress te verminderen, verlaagt je bloeddruk, verhoogt je immuunsysteem én – extra fijn – de oefeningen zijn geschikt voor vrijwel iedereen! Yoga is een perfecte manier om te ontspannen. In deze Yoga workshop maak je kennis met een aantal yogahoudingen en -bewegingen die je helpen om je lichaam en geest in balans te brengen. Je lichaam wordt er vrijer van, je voelt je fitter én je ervaart meer ontspanning. Pak je yoga-mat er dus maar alvast bij!

De bovenstaande workshops wisselen per week. De definitieve workshops en planning ontvang je tijdens check-in.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

ontdek meer

Geef wellness cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Maak een keuze.