DUURZAAM
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Wij zijn vastbesloten om het verschil te maken én zetten grote en kleine stappen richting onze duurzaamheidsmissie: Een energiepositieve toekomst voor iedereen. Benieuwd wat wij doen?

lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Entree met lunch of diner

De zon straalt zacht, terwijl de natuur opbloeit. Bij Thermen Bussloo zie je de winter langzaam overgaan in de prachtige lente. Hier beleef je een seizoen vol nieuwe energie. Afkoelen of nagenieten? Geniet van een heerlijk 3-gangen live cooking lunch- of dinerbuffet*.

KIES JOUW ARRANGEMENT MET LUNCH OF DINER
Dag
v.a. €72,95 €64,95 p.p.
Ochtend
v.a. €59,95 €49,95 p.p.
Avond
v.a. €72,95 €59,95 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Ontspan in onze hartverwarmende sauna's.
  • Geniet van heerlijke warme baden, ons wereldse zoutwaterbad én koel af in ons dompelbad.
  • Ervaar ons live cooking lunchbuffet (of upgrade naar een dinerbuffet á € 10,- p.p.).
  • Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 72,95 nu slechts v.a. € 64,95 p.p.

De natuur bloeit op, net als jij!

De bomen krijgen een nieuw bladerdek, het gras en alle struiken tooien zich in de mooiste groene tinten en de narcissen gaan uit hun bol. De natuur bloeit op, net als jij! Ontwaak uit je winterslaap, verwelkom de lente en zet je zintuigen weer op genieten.

De winter is voorbij, dagen worden langer, het zonnetje laat zich weer zien. De hoogste tijd om fris én gezond de lente tegemoet te gaan. Na de koude maanden is je lichaam vermoeid en kan het wel wat warmte en ontspanning gebruiken. Ontspan in de lentezon, werk aan je weerstand. Ga zoveel mogelijk naar buiten, zoek het fijne daglicht op. Júíst in het voorjaar is een saunabezoek zo fijn én zo goed voor je. Bereid je lichaam voor op de warmere temperaturen van de zomer, haal een frisse neus in de buitenlucht en doe vitaminen op in de lentezon. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar óók voor een verhoogde weerstand.

Thermenfans-weken

Weldadige dagen, energieke momenten, bijzondere belevenissen. Je beleeft ’t tijdens de feestelijke Thermenfans-weken van 15 mei t/m 9 juli bij ál onze Thermen Resorts. Tijdens deze weken draait het om ultiem genieten, bijzonder ontspannen en een dagelijks programma gevuld met opgietingen, rituelen, culinaire verwennerij en vele extra’s… Maar, het belangrijkste: het draait volledig om jou! We leggen je in deze weken nóg meer in de watten, zodat je zeker weten fan wordt van ons resort! We maken er feestelijke, exclusieve en bovenal fijne dagen van. Net even anders dan je van ons gewend bent, maar met dezelfde ontspanning en rust waar je bij ons altijd van kan genieten. Je zult verrast worden, dat beloven we je alvast te verklappen…

Ben jij er bij? Kom de Thermenfans-weken zelf beleven en boek nu jouw entree tussen 15 mei en 9 juli.

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

bekijk

Maak een keuze.