Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Entree baden met massage

Even een andere omgeving. Weer genieten buiten de deur. Ervaar de energie van onze baden en droom weg tijdens een heerlijke, verzorgende gezichtsbehandeling, ontspannende massage of rustgevende ontspanningssessie. Laat je weer volledig in de watten leggen door onze weldadige baden (incl. ons prachtige Zoutwaterbad) én door onze Beauty-experts. Geniet van de zomer in eigen land met dit heerlijke arrangement. Beleef wereldse wellness, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven.

Entree met massage
€69,50 p.p.

Dit ga je beleven

  • Werelds genieten van de (zwem)baden en het meer van Bussloo
  • Tot rust komen op onze ruime, zonnige ligweide óf op ons strandje
  • Ontspannen op ons terras met een heerlijk hapje en drankje
  • Geniet van een weldadige behandeling van 50 minuten. Keuze uit: Gezichtsbehandeling, ontspanningsmassage, D-stress combi behandeling, Ayurvedische massage, anti-stress massage of Hamam. 
  • En… ervaar het aangepaste belevenisprogramma met unieke één-op-één rituelen en ontspanningssessies.

Nu slechts € 69,50 p.p.

boek direct

Zorgeloos genieten & ontspannen

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons een beetje anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij - vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden, ons (h)eerlijke wellnessfood - met daarbij een verfrissend drankje op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. Daarnaast is ons Hotel Thermen Bussloo ook geopend. Sta jezelf toe om de kalmte op te zoeken en waan je even in een andere wereld.

  • Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op je gemak in badkleding? Kom dan op deze dagen bij ons genieten!

onze maatregelen

Blijven overnachten?

Hotel Thermen Bussloo is óók weer geopend. Houd het ontspannen gevoel nog wat langer vast én blijf heerlijk overnachten.

Bekijk

Entree met lunch of diner

bekijk

Maak een keuze.