Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Val ik af door naar de sauna te gaan?

Alhoewel je tijdens een een dagje sauna veel vocht verliest zal je niet slanker worden van een bezoek aan de sauna. Sauna is echter wel een prima ondersteuning voor een programma om af te vallen. De warmte van een sauna heeft een reinigend effect op ons lichaam welke er voor zorgt dat afvalstoffen sneller via het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor functioneert het lichaam beter, waardoor een bezoek aan de sauna een goede aanvulling is op een programma om gewicht te verliezen.

Afvallen in de sauna: fabeltjes

Het proces "afvallen" is eigenlijk heel eenvoudig; om extra gewicht te verliezen dienen calorieën verbrand te worden en dat kan alleen wanneer het lichaam werk verricht. Om gewicht te verliezen dien je meer calorieën te verbranden dan je binnen krijgt. In de sauna ontspant je lichaam en wordt er niet veel energie verbruikt. Echter kan een bezoek aan onze sauna's mogelijk wel een middel zijn om de stress van het lijnen te vergeten en zo als positieve motivatie te dienen om het afvallen te kunnen volhouden.

Sauna tijdens het afvallen

Het regelmatig bezoeken van onze sauna's en goed voor lichaam en geest ook ondersteunt én versterkt geregeld sauna bezoek de werking van ons immuunsysteem. Hierdoor blijf jij gezond en zal je gemotiveerder zijn tijdens het afvallen. Er zijn echter ook contra indicaties waarbij een sauna bezoek wordt afgeraden. Vraag hiernaar bij onze medewerkers, zij kunnen hier meer uitleg over geven.

Gebruik je tijdens het afvallen medicatie? Dan raden we je eerst aan om contact op te nemen met je huisarts. Dit geldt tevens ook als je voor andere medische condities onder behandeling bent. 

Geniet van de sauna tijdens het afvallen

Gewicht verliezen en regelmatig naar de sauna gaan gaan erg goed samen. En bij Thermen Bussloo geniet je van meer dan zestien verschillende sauna's, diverse (zwem)baden en twee heerlijke rustruimten. Ga je voor het eerst naar de sauna? Hier vind je alle informatie die jij nodig hebt

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.