• Retreats

Alles over sauna

Maak jezelf klaar voor een heerlijke dagje sauna.

Hier lees je meer over sauna en gezondheid, geven wij jou tips voor een eerste saunabezoek, vertellen wij wat je mee moet nemen (en wat niet) voor een dagje sauna, leggen wij uit waarom afkoelen erg belangrijk is en leggen wij je het verschil uit tussen een stoomcabine en een sauna.

Ontdek Thermen Bussloo

Thermen Bussloo; geopend in 2006 is onderdeel van familiebedrijf Thermen Resorts. Ons resort heeft als thema "werelds". Hartverwarmende rituelen, verkwikkende belevenissen en inspirerende ervaringen. Meegenomen van onze reizen over de hele wereld. 

Wereldse wellness.


Stap in onze weldadige Russische Banja sauna, de Azie sauna óf de traditionele Finse sauna. Waan je in een echte Mexicaanse cenote in ons unieke zoutwaterbad. Proef de smaken van over de hele wereld in onze restaurants én verwen jezelf met een heerlijke massages en behandelingen.

 

Beauty behandelingen en massages.


In het prachtige beauty centrum van Thermen Bussloo heb je een ruime keuze aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen. Verwen jezelf met onze ultieme wellness ervaring.

Kies uit verschillende unieke massages (van ontspannend, tot meditatief of bijzonder intensief), een heerlijk Oosters hamam ritueel, of ga je voor de bijzondere werking van een lichaamspakking? Naast al dit lekkers is er ook aandacht voor je voeten bij onze pedicure.

Hier ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten.

Welkom bij Thermen Bussloo.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.