• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Masters of Freestyle Arrangement

Voorrondes 28 t/m 30 november

Speciale wappertechnieken, dans choreografieën en een lading passie voor de meest unieke (infusie)voorstellingen. Stap in de wondere wereld van saunakunst; waar acht vrouwen en acht mannen de strijd met elkaar aangaan in een heuse Aufguss battle in ons Sauna Theater. Improvisatie, muziek, een DJ booth én de strijd om een plek in de finale. Een opgietevenement waar je ‘U’ tegen zegt én waar je zeker bij wilt zijn!

Van 28 t/m 30 november worden de voorrondes van de ‘Masters of Freestyle wedstrijd’ gehouden bij Thermen Bussloo. Een uniek spektakel die jij kunt beleven met dit arrangement.

Op de hoogte blijven?

Freestyle arrangement

Bij de "Masters of Freestyle" draait alles om een ongekende strijd tussen twee deelnemers in ons betoverende Sauna Theater. Deze epische confrontatie speelt zich af in vier spannende rondes, beoordeeld door een deskundige vakjury. Elke battle neemt je mee op een avontuur van 15 minuten. Het draait hierbij voornamelijk om de meest indrukwekkende zwaaitechnieken van de deelnemers – die ze met grote improvisatie uitvoeren.

In de opgietrondes/- battles moeten de deelnemers niet alleen samenwerken, maar gaan zij óók de strijd met elkaar aan. Het is een ware wedstrijd van opgietkunstenaars waarbij slechts twee deelnemers aan het eind van de dag door kunnen naar de ‘Masters of Freestyle Finale'.

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.