• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Aufguss NK Finale

Tijdens de Finale van het Nederlands Kampioenschap Aufguss op 21 & 22 juni 2024 zullen onze saunameesters de strijd met elkaar aangaan in ons Sauna Theater. Allemaal met één doel; namelijk de beste opgietsessie van Nederland geven! Geniet van betoverende opgietingen met heerlijk geurende etherische oliën, ijsballen en warme wappers. Ben jij erbij?

Op de hoogte blijven?

Wat is het Aufguss NK?

Het Aufguss NK is het Nederlands kampioenschap Opgieten, waarbij de beste saunameesters van Nederland met zijn/haar thema-opgieting gaan strijden om de titel: Nederlands Kampioen Opgieten. Alle saunameesters worden door een jury beoordeeld op diverse aspecten zoals thema, geuren/dosering en wapper technieken. Er zijn twee categorieën: de singles en de duo's. In de single-categorie verzorgd één saunameester de thema opgieting. Bij de duo-categorie staan er, zoals de naam het al zegt, twee saunameesters centraal.

Water, warmte en wereldse wellness

Regelmatig kun je bij Thermen Bussloo genieten van internationale gastopgieters. Op 21 tot 22 juni is het Sauna Theater hét podium voor de beste Nederlandse saunameesters.

Geniet tijdens de finale van het Aufguss NK van weldadige shows, opgietsessies én wappertechnieken in ons Sauna Theater. Ben jij erbij?

100% duurzaam!

Een stressvrijere wereld mét een 100% duurzame wellnessbeleving.

Lees meer

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau

Bekijk

Maak een keuze.